8 Weken Challenge Back Programma

FitCoach Personal Training presenteert speciaal voor U :

8 weken WELKOM BACK programma

Binnen 8 weken de beste versie van jezelf worden, een haalbaar trainingsritme en een gezond voedingsplan om weer back on track te komen? Klinkt als muziek in de oren toch?! FitCoach heeft alle tools in handen om jou zo snel mogelijk weer in dit ritme te krijgen! Samen zorgen we ervoor dat jij fit, vitaal en strak wordt. We gaan uiteraard aan de slag met training, maar ook met de juiste voeding én mindset.

De uitkomst? Lees wat leden hebben ervaren Gegarandeerd resultaat binnen deze 8 weken.

Persoonlijke aanpak:
Bij FitCoach geloven we in een persoonlijke aanpak omdat ieder lichaam nou eenmaal anders is. Wat voor je buurvrouw heel goed werkt kan voor jou simpelweg voor 'geen meter' werken. Naar ons idee is er geen magisch dieet of trainingsschema wat voor iedereen werk. Het belangrijkste is dat de stappen die jij zet aansluiten op jouw leven.Speciaal hiervoor hebben wij onze 'flexibele lifestyle methode' ontwikkeld. Waarin we met elke stap in dit proces rekening houden met jouw leven en lichaam. Dit is het geheim achter blijvend resultaat.

Wat je kunt verwachten:
Op basis van jouw persoonlijke situatie kom je 2 x per week bij de Small Group Training ( maximaal 6 deelnemers) sporten. Daarbij krijg je een trainingsplan op maat dat vanuit huis of vanuit je eigen sportschool te volgen is. Een plan dat geschikt is voor jouw agenda en zo efficiënt mogelijk is opgezet. Niet meer uren zweten in de sportschool of dag in dag uit cardio-en zonder resultaat, maar efficiënte workouts van 20 tot 40 minuten die ervoor zorgen dat jij nog dagen blijft verbranden!

Op basis van jouw persoonlijke situatie maken we een voedingsplan op maat volgens onze succesvolle 'flexibel diëten' methode. Dit zorgt ervoor dat jij gewoon kunt blijven leven, kunt blijven genieten van lekker eten, je sociale leven kunt behouden en toch geweldige resultaten kunt behalen, weer vol zelfvertrouwen kan leven en deze resultaten ook vast kan houden (GEEN GEJO-JO MEER)!

Je krijgt toegang tot onze FitCoach-app waarin we 24/7 voor jou klaar staan om al jouw vragen te beantwoorden en je bij te staan voor mentale support. Het is belangrijk dat jij zelf gaat leren welke keuzes je maakt, en dat ook wanneer je het even lastig hebt er iemand is die voor je klaar staat. Om deze reden staan wij 24/7 voor jou klaar om alle vragen die jij hebt te beantwoorden en je te voorzien van mentale steun!

Wij gaan jou gedurende de 8 weken leren waarom je welke keuzes maakt en hoe je ervoor kan zorgen dat je deze keuzes ook blijft maken. Één van de hoofddoelen van dit programma is om ervoor te zorgen dat jij je resultaat ook goed vast gaat houden. Hiervoor is het belangrijk dat jij ook gaat begrijpen waarom je bepaalde keuzes maakt zodat je dit in de toekomst zelf kan!

Wij houden dagelijks in de gaten of jij nog steeds de dingen doet die je moet doen. Aan de achterkant van het systeem kunnen wij heel goed zien of alles nog volgens plan verloopt. Natuurlijk zullen er momenten zijn dat je verzwakt, en de truc is dat wij er dan zijn als jouw stok achter de deur!

En natuurlijk gaan we jouw resultaten goed bijhouden met de uitgebreide Bodyscan. Om echt een verschil te maken is het belangrijk dat we je resultaten goed bij gaan houden en ervoor gaan zorgen dat jij meetbaar resultaat behaald. Dit geeft uiteindelijk de kracht en motivatie om door te gaan blijvende aanpassingen te maken zonder dat jij je gevangen voelt in een dieet.

En wij geven jou een resultaat garantie! Als jij 8 weken het programma hebt gevolgd en geen resultaat hebt behaald gaan wij gratis met jou verder!!

Welk lidmaatschap past het beste bij jou?

Vul dan onderstaand formulier in en klik op verzenden. Binnen 1 werkdag nemen wij contact met je op voor een persoonlijk advies.

Vul dan onderstaande gegevens in zodat we je uiterlijk de eerstvolgende werkdag op om een afspraak in te plannen. Het gesprek kan ook ’s avonds of in het weekend plaatsvinden. Net wat jou het beste uitkomt.

"*" geeft vereiste velden aan

Neem je iemand mee?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.