Fifty Fit Training

Fifty Fit Training

We worden allemaal ouder en wijzer, maar helaas betekent ouder worden ook dat u langzaam kracht verliest. Bij het ouder worden krijgen we er allemaal mee te maken. Speciaal hiervoor heeft FitCoach Fifty Fit ontwikkeld.

Een groepsles speciaal voor 50+ deelnemers waarin de nadruk ligt op het behouden van beweeglijkheid, balans, kracht en uithoudingsvermogen. Persoonlijke aandacht in kleine groepen waarbij de focus ligt op bewegen en gezelligheid. Met Fifty Fit houdt je spieren en gewrichten soepel. Daarnaast kun je tijdens deze les samen met leeftijdsgenoten aan een betere lichamelijke conditie werken, wat het natuurlijk extra leuk maakt. Werk in een ontspannen en gezellige sfeer aan je algehele fitheid met Fifty Fit bij FitCoach.

Hoe ziet een Fifty Fitles eruit ?

Een typische Fifty Fit les begint in onze persoonlijke gezellige studio. Hier wordt een mix van oefeningen gedaan om de spieren goed op te warmen en de conditie te verbeteren. Na een goede warming-up is het tijd om enkele spierverstevigende oefeningen te doen. Hierbij ligt de focus voornamelijk op het centrale deel van het lichaam, buik en rugspieren. De combinatie van verschillende krachtoefeningen zorgt voor soepelere spieren en gewrichten. Al snel zal je merken dat je houding in het dagelijks leven verbetert, waardoor je minder last zal hebben van pijn- en stijfheidsklachten. Tijdens de oefeningen wordt je te allen tijde begeleid door een Personal Trainer. Door de verschillende opties is de les zowel te volgen voor beginnende als gevorderde sporters.

FitCoach in Duiven is dé plek voor Personal Training en Small Group Training. Bij FitCoach ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefweek Fitness.

Welk lidmaatschap past het beste bij jou?

Vul dan onderstaand formulier in en klik op verzenden. Binnen 1 werkdag nemen wij contact met je op voor een persoonlijk advies.

Vul dan onderstaande gegevens in zodat we je uiterlijk de eerstvolgende werkdag op om een afspraak in te plannen. Het gesprek kan ook ’s avonds of in het weekend plaatsvinden. Net wat jou het beste uitkomt.

"*" geeft vereiste velden aan

Neem je iemand mee?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Chat openen
Kan ik je helpen ?
Hallo 👋
Hoe kunnen we je helpen?