Search

FitCoach Summer Challenge

FitCoach Personal Training daagt jou uit voor de

Summer Challenge

Vanaf 1 mei starten we met een de Summer Challenge waarin we je de basisprincipes leren over afvallen. Misschien heb je zelf al enkele dingen geprobeerd, maar is het nog niet gelukt. Met deze cursus ga je zeker een goede start in maken! Naast dat je wekelijks gaat sporten bij FitCoach gaan wij je tools geven en je leren hoe je af kunt vallen. Ook zul je gaan begrijpen waarom het eerder misschien niet gelukt is. Daarbij hebben je persoonlijke voedingsplan klaar staan voor je en zullen elke week contact houden en zullen we elke 14 dagen middels de Bodyscan je vorderingen gaan bijhouden.

Samen zorgen we ervoor dat jij fit, vitaal de zomer ingaat. We gaan uiteraard aan de slag met training, maar ook met de juiste voeding én mindset.

De uitkomst? Gegarandeerd resultaat.

Wat je kunt verwachten:
Op basis van jouw persoonlijke situatie kom je 2 x per week bij de Small Group Training ( maximaal 6 deelnemers) sporten. Daarbij krijg je een trainingsplan op maat dat vanuit huis te volgen is zodat je nog vaker kan sporten.

 

Op basis van jouw persoonlijke situatie maken we een voedingsplan op maat volgens onze succesvolle 'flexibel diëten' methode. Dit zorgt ervoor dat jij gewoon kunt blijven leven, kunt blijven genieten van lekker eten, je sociale leven kunt behouden en toch geweldige resultaten kunt behalen, weer vol zelfvertrouwen kan leven en deze resultaten ook vast kan houden (GEEN GEJO-JO MEER)!

Jouw resultaten gaan we goed bijhouden met de uitgebreide Bodyscan eens per 14 dagen. Om echt een verschil te maken is het belangrijk dat we je resultaten goed bij gaan houden en ervoor gaan zorgen dat jij meetbaar resultaat behaald. Dit geeft uiteindelijk de kracht en motivatie om door te gaan blijvende aanpassingen te maken zonder dat jij je gevangen voelt in een dieet.

Verder krijg je toegang tot onze FitCoach-app waarin we 24/7 voor jou klaar staan om al jouw vragen te beantwoorden en je bij te staan voor mentale support. Het is belangrijk dat jij zelf gaat leren welke keuzes je maakt, en dat ook wanneer je het even lastig hebt er iemand is die voor je klaar staat. Om deze reden staan wij 24/7 voor jou klaar om alle vragen die jij hebt te beantwoorden en je te voorzien van mentale steun!

Daarbij hebben we een wekelijkse telefonisch contact waarin we de afgelopen week zullen bespreken, je voeding en wellicht overige onderwerpen aan bod komen.

In deze periode gaan we je leren waarom je welke keuzes maakt en hoe je ervoor kan zorgen dat je deze keuzes ook blijft maken. Één van de hoofddoelen van dit programma is om ervoor te zorgen dat jij je resultaat ook goed vast gaat houden. Hiervoor is het belangrijk dat jij ook gaat begrijpen waarom je bepaalde keuzes maakt zodat je dit in de toekomst zelf kan!

En wij geven jou een resultaat garantie! Als jij na deze 8 weken het programma hebt gevolgd en geen resultaat hebt behaald gaan wij gratis met jou verder!!

Let op: Er zijn nog maar 12 plaatsen beschikbaar.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.