Start to Run

Leren Hardlopen in 10 weken

NIEUW: Start to Run

Dé hardloopcursus voor beginners
Wil je goed leren hardlopen? Bouw het langzaam op en leer de juiste looptechniek. Na 10 weken is je conditie met sprongen vooruit gegaan en loop jij in je eigen tempo 30 minuten hard.

Of je nu begint met hardlopen voor je gezondheid, omdat je wil afvallen of voor de ontspanning, bij FitCoach leer je de juiste looptechniek en lekker ontspannen lopen. Je loopt licht en efficiënt en hebt zo minder last van blessures. Bij de beginnerscursus is techniek belangrijker dan afstand en tijd. Als je eenmaal de goede techniek te pakken hebt, komt dat vanzelf!

Van onze Personal Trainer krijg je de persoonlijke aandacht en advies over je loopstijl. Met vragen kun je bij hem terecht; van tips voor de beste schoenen tot lopen voor optimale vetverbranding.

Waarom is hardlopen goed voor je?

  • Je kunt beter tegen stress en slaapt beter
  • Het is de ideale manier om gewicht te verliezen of op gewicht te blijven.
  • Je krijgt meer energie en zit lekkerder in je vel
  • Het is goed voor je lichaam: je doorbloeding, spijsvertering, immuunsysteem en bloeddruk verbeteren. En je botten worden sterker!
  • Je leeft langer. Als je 2 keer per week traint, stijgt je levensverwachting met bijna 4 jaar.
  • Je wordt er slimmer van.

Dus je voelt je fit en ziet er beter uit. Genoeg redenen om nu met hardlopen te beginnen!

Meld je aan via het rooster in de FitCoach App.

FitCoach in Duiven en Bemmel is dé plek voor Personal Training en Small Group Training. Bij FitCoach ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefweek Fitness.

Welk lidmaatschap past het beste bij jou?

Vul dan onderstaand formulier in en klik op verzenden. Binnen 1 werkdag nemen wij contact met je op voor een persoonlijk advies.

"*" geeft vereiste velden aan

Neem je iemand mee?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.