Synrgy360

Synrgy360 Circuit Training

Wat is Synrgy 360?

De Synrgy 360 is een onderdeel van de Small Grouptraining en geeft energie en motiveert vanwege de variatie en oneindigheid in workout mogelijkheden. Met dit veelzijdige toestel zijn we in staat om telkens opnieuw een inspirerende en uitdagende fitnesservaring te creëren die ideaal is voor een dynamische small-grouptraining. Als je van afwisseling houdt en niet snel verveeld wilt raken dan is SYNRGY360  iets voor jou.

VERBRAND TOT 450 CALORIEËN IN 30 MINUTEN
Omwille van de variatie biedt deze les voordelen op alle aspecten van training. Coordinatie, flexibiliteit, mobiliteit en spierkracht worden ontwikkeld terwijl je uithouding snel en sterk verbetert dankzij het interval karakter van de les. Ga je helemaal voluit in deze les dan werk je volgens het HIIT-principe. Het HIIT-effect heeft als grote voordeel dat je ettelijke uren na de les nog steeds extra calorieën blijft verbranden.

Wanneer is er Syngry360?

Klik hier voor het SYNGRY360 rooster >>>

FitCoach in Duiven is dé plek voor Personal Training en Small Group Training. Bij FitCoach ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefweek Fitness.

Welk lidmaatschap past het beste bij jou?

Vul dan onderstaand formulier in en klik op verzenden. Binnen 1 werkdag nemen wij contact met je op voor een persoonlijk advies.

Vul dan onderstaande gegevens in zodat we je uiterlijk de eerstvolgende werkdag op om een afspraak in te plannen. Het gesprek kan ook ’s avonds of in het weekend plaatsvinden. Net wat jou het beste uitkomt.

"*" geeft vereiste velden aan

Neem je iemand mee?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Chat openen
Kan ik je helpen ?
Hallo 👋
Hoe kunnen we je helpen?