Club Nieuws 21 juli

FitCoach Club Nieuws : 21 juli 2022.

Deze maand staat voor velen in het teken van de zomervakantie. Misschien ga je op vakantie, misschien blijf je lekker thuis. Maar hoe zorg jij ervoor dat je voldoende blijft bewegen in de zomerse maanden? In deze nieuwsbrief geven we je handige tips om lekker in beweging te blijven én zoomen we in op de fysieke voordelen van voldoende beweging.

 

FitCoach Summer DEAL
Laatste 10 dagen voor deze fantastische deal!
Dus heb je een buurman/vrouw, vriend/in, of collega welke nog niet sport of op zoek is naar een ander sportplekje? Dan nodigen wij hem of haar graag uit!

Sport nu 4 weken voor slechts € 39,- (onbeperkt )

 

Zomer Korting:

Speciaal voor jou al lid ontvang je speciale korting.

Alleen deze week nog diverse kortingen via de ZomerKorting-actie klik hier voor alle informatie.

 

 

Zomer recepten van FitCoach Voeding by Vytal

Wist je al dat Vytal diverse heerlijke zomerse recepten voor je klaar heeft staan ?

Kijk dan snel in de FitCoach Voeding by Vytal voor alle heerlijke recepten. En laat dan de zomer maar komen !

Social Media :

Ook op Social media zijn we actief met nieuwe informatie, volg je ons al ?

 

 

6 TIPS OM VOLDOENDE TE BEWEGEN IN DE ZOMER

De afgelopen dagen was het erg warm! Met zulke hoge temperaturen kan het een uitdaging zijn om in beweging te blijven. Deze tips helpen je op een leuke en makkelijke manier aan voldoende beweging in de zomer!

  1. GA LEKKER COMBINEREN

Combineer beweging en ontspanning. De zomerse dagen bieden de perfecte omstandigheden voor een strandwandeling. Ga naar het dichtstbijzijnde strand en geniet van de natuur. Neem een kleedje mee en plof na de wandeling nog even lekker neer, om bijvoorbeeld van de zonsondergang te genieten. Dat is pas beweging en ontspanning combineren!

  1. VERKEN LOCATIES TE VOET

Of je nou lekker thuis blijft of op vakantie gaat, locaties te voet verkennen kan altijd en overal en is ook nog eens hartstikke goed voor je gezondheid. Zet je stappenteller aan voor extra motivatie en wandel naar je bestemming: zo kan je makkelijk stoppen bij bezienswaardigheden en spot je misschien wel meer dan wanneer je met de auto of bus gaat. Een paar boodschappen doen? Ga te voet naar de supermarkt. Is de afstand iets te ver om te lopen? Skeeleren of fietsen is ook een hele goede optie.

  1. NEEM EEN VERFRISSENDE DUIK

Ga je op vakantie naar een zomerse bestemming? Dan is er vast een zee, meer of zwembad in de buurt te vinden waar je kan zwemmen. Veel accommodaties bieden ook het nodige entertainment aan, waardoor je misschien zelf kan aanhaken bij een aqua-aerobics les voor wat extra uitdaging. Liever met wat meer avontuur? Boek een excursie en ga lekker te snorkelen, suppen, surfen of roeien! Verbreed je horizon. Blijf je lekker thuis? Ook hier lopen de temperaturen geregeld op. Uiteraard zijn ook dan de genoemde mogelijkheden van toepassing. Keuze genoeg voor een gezonde dosis beweging!

  1. BEWEEG WANNEER HET AFKOELT

Zomers zijn vaak warm en het kan zijn dat je het liefst beweegt wanneer het wat koeler is. Plan jouw sportsessie op de koelere momenten. Ga bijvoorbeeld lekker in de ochtend sporten, of juist in de avond. Zorg er bij het sporten voor dat je goed blijft drinken. Bij hitte zweet je meer dan anders, het is dus belangrijk om voldoende te drinken en uitdroging te voorkomen.

  1. TRAIN OP ONVERHARDE GROND

Sport jij graag buiten? Met warm weer wordt asfalt snel heet en blijft het ook lang warm. Een onverharde bodem, zoals gras of zand blijft een stuk koeler! Train dus bij voorkeur op het strand, in het bos of loop door de weilanden in plaats van een geasfalteerde weg. Dan hou je het waarschijnlijk beter uit!

6. Wil je tijdens de Zomer periode toch lekker blijven sporten, reserveer dan lekker je training of kijk in de FitCoach App voor een trainingschema of Online Groepsles.

 

 

Meldpunt
Graag wil ik ons klachten meldpunt onder de aandacht brengen. Heb je een klacht, suggestie en of opmerking? Dan kun je deze zeker melden!

Dat doe je naar:info@mijnfitcoach.com
Je mag jouw uiting óók anoniem versturen als dit voor jou prettig voelt. Dit e-mail adres is voor alle zaken, denk onder andere aan:

  • Suggestie en nieuwe ideeën;
  • Klachten;
  • Ongewenste intimidatie.

Hou je “emmertje” leeg en communiceer 🙂

Welk lidmaatschap past het beste bij jou?

Vul dan onderstaand formulier in en klik op verzenden. Binnen 1 werkdag nemen wij contact met je op voor een persoonlijk advies.

Vul dan onderstaande gegevens in zodat we je uiterlijk de eerstvolgende werkdag op om een afspraak in te plannen. Het gesprek kan ook ’s avonds of in het weekend plaatsvinden. Net wat jou het beste uitkomt.

"*" geeft vereiste velden aan

Neem je iemand mee?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.