Club Nieuws 7 juli

LONG TIME NO SEE – UPDATE FitCoach

Tijd voor een update! Ook al moet je voor onze laatste nieuwsbrief misschien even terug scrollen in je mailbox, wij hebben niet stilgezeten. Er hebben een hoop nieuwe ontwikkelingen plaatsgevonden waardoor het voor jou nog gemakkelijker is geworden om je gezondheid te verbeteren. Blijf op de hoogte via onze socials en nieuwsbrief van onze ontwikkelingen.

Kinesis One

Vanaf vandaag is hij te gebruiken te Bemmel, de Kinesis One. Kinesis® One Trainingsstation kan in iedere faciliteit op zichzelf staan. Kinesis® One laat je volledig vrij om een onbeperkte mogelijkheden aan bewegingen te ontdekken om functionele vaardigheden in dagelijkse activiteiten te verbeteren. Functionele training in een 3D omgeving dus.

 

 

 

 

 

Zomerrooster

De komende periode start de zomervakanties in het land. Dit houdt in dat we enkele aanpassingen hebben gedaan in het reguliere rooster. Kijk dus naar het actuele rooster in de FitCoach App voor alle trainingen in deze periode.

Voedingsweek

De afgelopen week is de voedingsweek van FitCoach ontzettend goed bezocht en veel kennis en vragen mogen beantwoorden. Mocht jij nog tegen vragen en/of problemen aan lopen met je voeding, wacht dan niet langer en stuur je vraag naar voeding@mijnfitcoach.com

 

 

 

 

Summerdeal

Momenteel hebben we onze Summerdeal actie lopen waarbij ieder nieuw lid super voordelig kan sporten in de zomerperiode. Echter hoor ik je denken, das leuk …..maar wat levert mij dit op? Elk nieuw lid kan voor slechts € 39,- de gehele maand sporten en jij krijgt deze €39,- korting op de volgende betaling, als je hem/haar aandraagt.

 

 

 

 

 

Vernieuwing bij Voeding App Vytal

Ook heeft de Voeding app van Vytal enkele nieuwe functionaliteiten gekregen:

 • De barcodescanner
 • Kcal per eetmoment zelf kunnen aanpassen
 • Nieuwe meting invoermogelijkheden
 • Maaltijden kunnen vastzetten
 • Hele dagen kunnen kopiëren
 • Nieuwe chatfunctie
 • Verbetering van de zoekfunctie door de autosearch en opslaan van recent gebruikte ingrediënten
 • Diverse kleine verbeteringen

 

En er komen nog meer verbeteringen aan medio Juli

 • – Vernieuwde coachomgeving qua look en feel
 • -Kcal per weekdag kunnen instellen (rust/ trainingsdagen)
 • -De mogelijkheid het platform in het Engels te gebruiken
 • -De partnerkoppeling

Als laatste kunnen we melden dat er nog een leuke actie klaar staat, medio half juli met leuke prijzen: Polar Hartslag Horloge/ Personal Trainingen/ T-shirts etc.

Blijf daarom op de hoogte zodat je hier niets van mist.

Welk lidmaatschap past het beste bij jou?

Vul dan onderstaand formulier in en klik op verzenden. Binnen 1 werkdag nemen wij contact met je op voor een persoonlijk advies.

Vul dan onderstaande gegevens in zodat we je uiterlijk de eerstvolgende werkdag op om een afspraak in te plannen. Het gesprek kan ook ’s avonds of in het weekend plaatsvinden. Net wat jou het beste uitkomt.

"*" geeft vereiste velden aan

Neem je iemand mee?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.