Events

Zaterdag 16 november " IJSBAD Clinic bij FitCoach Personal Training " 

 

 

 

 

 

 

 

 

We gaan oefenen met verschillende ademhalingstechnieken om invloed uit te kunnen oefenen op het autonome zenuwstelsel en immuunsysteem. Verder geven we meer uitleg en achtergrond over de Wim Hof Methode. De middag sluiten we af met een ijsbad om de positieve effecten van het trainen met kou te kunnen ervaren.

Aanvang : Zaterdag 16 november 12:00 - 17:00 uur, locatie FitCoach 

Aanmelding hiervoor kan je doen hier

(Kosten leden : € 89,- Niet leden € 99,- )

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zaterdag 4 mei Weightlift Clinic met Nederlands Kampioene Lotte van den Berg.

Unieke Weightlift Clinic verzorgt door Nederlands Kampioene Lotte van den Berg. In deze 2 uur behandelen we de basis technieken van gewichtheffen, juiste houdingen en kan je al je vragen kwijt natuurlijk ! Verbeter je techniek en meld je snel aan want VOL = VOL !!

Met deze technische tips en praktische hulpmiddelen kan je betere trainingen maken, meer effect uit je techniek naar voren halen en train je veiliger en meer verantwoord zonder blessure's. Zowel voor sporters alsmede trainers die deze technieken al beheersen of dit willen onderwijzen bij hun leden!

Zaterdag 4 mei van 12:00 - 14:00 uur locatie FitCoach ( Remigiusplein 13D, Duiven )

Er is slechts plaats voor 16 deelnemers dus meld je nu snel aan ! Kosten voor FitCoach leden € 15,00 en niet-leden € 20,-

Aanmelden kan hier

 

 

 

 

ZONDAG 5  mei    FitCoach Touwtrekkampioenschappen

Op zondag 5 mei organiseert FitCoach in samenwerking met hardloopvereniging Fros,de Ogtent en het bevrijdingsvuur " Vuur en Vlam voor Vrede " de Liemerse Kampioenschappen touwtrekken.

Om 16:30 uur starten de poulewedstrijden op een verhoogde wedstrijdbaan plaatsvinden op het Remigiusplein te Duiven. Ook bij slecht weer worden de wedstrijden getrokken in de zaal van Cultureel Centrum de Ogtent. Dus de wedstrijden gaan altijd door.

Aanmelden kan hier 

 

Wij zijn op zoek naar sterke stoere teams! 

Jouw club, vereniging, school, wijk, bedrijf of vriendenteam mag toch niet ontbreken bij dit evenement! 

Je kunt meedoen als je een team formeert dat bestaat uit 6 touwtrekkers en 1 coach.

Het inschrijfgeld bedraagt slechts € 10,00 per team en daarvoor krijg je naast 2 consumptiebonnen ook nog een leuke en sportieve middag.
De winnaar mag zich een jaar lang de Touwtrekkampioen van de Liemers noemen en ontvangt ook nog een prachtige beker.
Gemengde teams mogen natuurlijk ook meedoen met een minimum leeftijd is 14 jaar.

Inschrijven kan tot en met 27 april en wij kunnen maximaal 20 teams plaatsen, dus wees er snel bij !! klik hier om je aan te melden 

Contact

MijnFitCoach
Remigiusplein 13D
6921 BL Duiven


IJSBAD CLINIC

IJSBAD CLINIC

Geplaatst op: 2019-10-14

We gaan oefenen met verschillende ademhalingstechnieken om invloed uit te kunnen oefenen op het autonome zenuwstelsel en immuunsysteem. Verder geven we meer uitleg en achtergrond over de Wim Hof Methode. De middag...

Lees meer Meer nieuws
Proefpakket : 3 Personal Trainingen voor slechts € 99,-

Proefpakket : 3 Personal Trainingen voor slechts € 99,-

Geplaatst op: 2019-08-01

Probeer nu 3 Personal Trainingen uit voor slechts € 99,- !

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.