Boxing Fit

Boxing Fit is een super conditionele boxles gericht op mensen die wel willen boxen, maar geen contact boxen willen doen waarbij je elkaar pijn doet. Er zitten namelijk een heleboel goede aspecten in het technisch boxen die heel leuk zijn om te doen en ook erg goed voor de conditie zijn! Wil jij een leuke en fanatieke boxles? Meld je dan snel aan en doe mee!

Praktische tips voor een box training:
• Eet niet te zwaar voor de les
• Draag comfortabele en ademende sportkleding en bij voorkeur spinningschoenen
• Informeer ons a.u.b. vooraf over blessures of lichamelijke condities (ook zwangerschappen!)
• Zorg dat je tien minuten voor de les aanwezig bent
• Neem een handdoek en bidon mee

 

 

 

Maak gratis kennis met Boxing Fit bij MijnFitCoach

  • Vraag direct online een Gratis Proefweek aan via onderstaand formulier. Wij nemen vervolgens contact met jou op voor een persoonlijke kennismaking.

    • * velden zijn verplicht.

MijnFitCoach in Duiven is dé plek voor Personal Training en Small Group. Bij MijnFitCoach ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Schrijf je nu in voor de Gratis Proefweek Fitness

 

Contact

MijnFitCoach
Remigiusplein 13D
6921 BL Duiven


IJSBAD CLINIC

IJSBAD CLINIC

Geplaatst op: 2019-10-14

We gaan oefenen met verschillende ademhalingstechnieken om invloed uit te kunnen oefenen op het autonome zenuwstelsel en immuunsysteem. Verder geven we meer uitleg en achtergrond over de Wim Hof Methode. De middag...

Lees meer Meer nieuws
Proefpakket : 3 Personal Trainingen voor slechts € 99,-

Proefpakket : 3 Personal Trainingen voor slechts € 99,-

Geplaatst op: 2019-08-01

Probeer nu 3 Personal Trainingen uit voor slechts € 99,- !

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.