Fifty Fit Training

FIFTY FIT TRAINING

We worden allemaal ouder en wijzer, maar helaas betekent ouder worden ook dat u langzaam kracht verliest. Bij het ouder worden krijgen we er allemaal mee te maken. Hiervoor heeft FitCoach Fifty Fit ontwikkeld.

Een groepsles speciaal voor 50+ deelnemers waarin de nadruk ligt op het behouden van beweeglijkheid, balans, kracht en uithoudingsvermogen. Persoonlijke aandacht in kleine groepen waarbij de focus ligt op bewegen en gezelligheid. Met Fifty Fit houdt je spieren en gewrichten soepel. Daarnaast kun je tijdens deze les samen met leeftijdsgenoten aan een betere lichamelijke conditie werken, wat het natuurlijk extra leuk maakt. Werk in een ontspannen en gezellige sfeer aan je algehele fitheid met Fifty Fit bij FitCoach.

Hoe ziet een Fifty Fitles eruit ?

Een typische Fifty Fit les begint in onze persoonlijke gezellige studio. Hier word een mix van oefeningen gedaan om de spieren goed op te warmen en de conditie te verbeteren. Na een goede warming-up is het tijd om enkele spierverstevigende oefeningen te doen. Hierbij ligt de focus voornamelijk op het centrale deel van het lichaam, buik en rugspieren. De combinatie van verschillende krachtoefeningen zorgt voor soepelere spieren en gewrichten. Al snel zal je merken dat je houding in het dagelijks leven verbetert, waardoor je minder last zal hebben van pijn- en stijfheidsklachten. Tijdens de oefeningen wordt je te allen tijde begeleid door een Personal Trainer. Door de verschillende opties is de les zowel te volgen voor beginnende als gevorderde sporters.  

 

Wanneer word deze Fifty Fit les gegeven ? klik hier 

Contact

MijnFitCoach
Remigiusplein 13D
6921 BL Duiven


IJSBAD CLINIC

IJSBAD CLINIC

Geplaatst op: 2019-10-14

We gaan oefenen met verschillende ademhalingstechnieken om invloed uit te kunnen oefenen op het autonome zenuwstelsel en immuunsysteem. Verder geven we meer uitleg en achtergrond over de Wim Hof Methode. De middag...

Lees meer Meer nieuws
Proefpakket : 3 Personal Trainingen voor slechts € 99,-

Proefpakket : 3 Personal Trainingen voor slechts € 99,-

Geplaatst op: 2019-08-01

Probeer nu 3 Personal Trainingen uit voor slechts € 99,- !

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.