Open Training

Stap jij niet met een goed gevoel uit de sportschool? Dan is het tijd voor een nieuwe uitdaging. Ga onder begeleiding van een personal trainer werken aan jouw persoonlijke doelen.

Samen trainen
De naam Open Training verklapt het eigenlijk al: in een team van maximaal 10 personen gaan je aan de slag met het behalen van je fitness doelen. In de groep hebben jullie grotendeels hetzelfde doel voor ogen. En jullie pushen elkaar om het maximale uit een training te halen.

Trainingschema’s en standaard trainingen? Nee, bij mijnFitCoach zorgen we ervoor dat elke training weer het uiterste van je vraagt. Wij focussen ons op jullie doelen en zorgen voor op maat gemaakte schema's.

 


 

Uitdagende trainingen
Door de groepen klein te houden, is er veel aandacht voor jou. We motiveren je om altijd tot het uiterste te gaan. Om net nog die ene push-up eruit te drukken. En – indien dit verantwoord is – er een paar kilo’s bij te pakken. Want met de juiste begeleiding werk jij aan een vitaal leven.

Voordelen van een OpenTraining:
• Motivatie en coaching door een Personal Trainer
• Training op verschillende niveaus
• Effectief afvallen
• Tijd bepalen in overleg met de groep en trainer
• Betaalbaar doordat je de kosten deelt met anderen
• Plezier door het gezamenlijk sporten

 

 

 

Maak nu zelf gratis kennis met Fitness bij MijnFitCoach

  • Vraag direct online een Gratis Proefweek aan via onderstaand formulier. Wij nemen vervolgens contact met jou op voor een persoonlijke kennismaking.

    • * velden zijn verplicht.

MijnFitCoach in Duiven is dé plek voor Personal Training en Small Group. Bij MijnFitCoach ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Doe nu de Gratis Lidmaatschapstest

Contact

MijnFitCoach
Remigiusplein 13D
6921 BL Duiven


IJSBAD CLINIC

IJSBAD CLINIC

Geplaatst op: 2019-10-14

We gaan oefenen met verschillende ademhalingstechnieken om invloed uit te kunnen oefenen op het autonome zenuwstelsel en immuunsysteem. Verder geven we meer uitleg en achtergrond over de Wim Hof Methode. De middag...

Lees meer Meer nieuws
Proefpakket : 3 Personal Trainingen voor slechts € 99,-

Proefpakket : 3 Personal Trainingen voor slechts € 99,-

Geplaatst op: 2019-08-01

Probeer nu 3 Personal Trainingen uit voor slechts € 99,- !

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.