Synrgy360 Circuit Training

WAT IS SYNRGY 360XL ??

 

De Synrgy 360XL 30 minuten durende groepstraining geeft energie en motiveert vanwege de variatie en oneindigheid in workout mogelijkheden. Met dit veelzijdige toestel zijn we in staat om telkens opnieuw een inspirerende en uitdagende fitnesservaring te creëren die ideaal is voor een dynamische small-grouptraining. Als je van afwisseling houdt en niet snel verveeld wilt raken dan is SYNRGY360XL iets voor jou.

VERBRAND TOT 450 CALORIEËN IN 30 MINUTEN

 

Omwille van de variatie biedt deze les voordelen op alle aspecten van training. Coordinatie, flexibiliteit, mobiliteit en spierkracht worden ontwikkeld terwijl je uithouding snel en sterk verbetert dankzij het interval karakter van de les. Ga je helemaal voluit in deze les dan werk je volgens het HIIT-principe. Het HIIT-effect heeft als grote voordeel dat je ettelijke uren na de les nog steeds extra calorieën blijft verbranden.

Wanneer is er Syngry360 ??? Klik hier

 

Contact

MijnFitCoach
Remigiusplein 13D
6921 BL Duiven


IJSBAD CLINIC

IJSBAD CLINIC

Geplaatst op: 2019-10-14

We gaan oefenen met verschillende ademhalingstechnieken om invloed uit te kunnen oefenen op het autonome zenuwstelsel en immuunsysteem. Verder geven we meer uitleg en achtergrond over de Wim Hof Methode. De middag...

Lees meer Meer nieuws
Proefpakket : 3 Personal Trainingen voor slechts € 99,-

Proefpakket : 3 Personal Trainingen voor slechts € 99,-

Geplaatst op: 2019-08-01

Probeer nu 3 Personal Trainingen uit voor slechts € 99,- !

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.