Synrgy360 Circuit Training

WAT IS SYNRGY 360XL ??

 

De Synrgy 360XL 30 minuten durende groepstraining geeft energie en motiveert vanwege de variatie en oneindigheid in workout mogelijkheden. Met dit veelzijdige toestel zijn we in staat om telkens opnieuw een inspirerende en uitdagende fitnesservaring te creëren die ideaal is voor een dynamische small-grouptraining. Als je van afwisseling houdt en niet snel verveeld wilt raken dan is SYNRGY360XL iets voor jou.

VERBRAND TOT 450 CALORIEËN IN 30 MINUTEN

 

Omwille van de variatie biedt deze les voordelen op alle aspecten van training. Coordinatie, flexibiliteit, mobiliteit en spierkracht worden ontwikkeld terwijl je uithouding snel en sterk verbetert dankzij het interval karakter van de les. Ga je helemaal voluit in deze les dan werk je volgens het HIIT-principe. Het HIIT-effect heeft als grote voordeel dat je ettelijke uren na de les nog steeds extra calorieën blijft verbranden.

Wanneer is er Syngry360 ??? Klik hier voor het rooster.

 

 

 

Contact

MijnFitCoach
Remigiusplein 13D
6921 BL Duiven


in 30 min Fit worden ??

in 30 min Fit worden ??

Geplaatst op: 2019-04-25

De Synrgy 360XL 30 minuten durende groepstraining geeft energie en motiveert vanwege de variatie en oneindigheid in workout mogelijkheden. Met dit veelzijdige toestel zijn we in staat om telkens opnieuw een inspir...

Lees meer Meer nieuws
Body- Reset Programma

Body- Reset Programma

Geplaatst op: 2018-11-04

        DE BASIS VOOR EEN SLANKER FIGUUR EN GEZONDER LEVEN.  30-60-90-Dagen programma - Sportprogramma op maat  - Persoonlijke begeleiding middels Person...

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.