Fit with Friends

Samen sporten is nog leuker!

Wat is er nou leuker dan je samen met je beste vriend(in) lekker in het zweet te werken en mooie resultaten behalen in onze studio’s? Om die reden zijn we de Fit With Friends actie gestart.

Profiteer van flinke korting
Natuurlijk zorgen we ervoor dat zowel jij als jouw vriend(in) profiteert van het nieuwe lidmaatschap. Je krijgt allebei maar liefst 15% korting op een jaarabonnement en 10% korting op een half jaarabonnement.

Hoe gaat het in zijn werk?
Je meldt jouw vriend of vriendin via onderstaand formulier vrijblijvend aan voor een gratis proefles. Bevalt het? Dan schrijft hij of zij zich bij ons in. Na inschrijving profiteren jullie direct van deze geweldige actie.

Belangrijk is dat jij en jouw vriend/ vriendin ons laat weten in dat jij dit lid hebt aangedragen. Dus zorg dat de aanmelding voor de proefles via onderstaand formulier gebeurd.

Welk lidmaatschap past het beste bij jou?

Vul dan onderstaand formulier in en klik op verzenden. Binnen 1 werkdag nemen wij contact met je op voor een persoonlijk advies.

Vul dan onderstaande gegevens in zodat we je uiterlijk de eerstvolgende werkdag op om een afspraak in te plannen. Het gesprek kan ook ’s avonds of in het weekend plaatsvinden. Net wat jou het beste uitkomt.

"*" geeft vereiste velden aan

Neem je iemand mee?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.