Ervaar MijnFitCoach nu met de Gratis Proefweek Fitness

Personal Training bij MijnFitCoach in Duiven helpt jou om je fitness doelen gezamelijk te behalen. Daarom nodigen wij je uit voor een Gratis Proefweek Fitness. Zodat je zelf ervaart dat fitness bij MijnFitCoach bij jou past. 

Persoonlijke begeleiding en aandacht

Bij MijnFitCoach ben jij verzekerd van alle persoonlijke begeleiding en aandacht die jij nodig hebt om jouw doelstelling te halen. 

Cindy (33 jr): "Op eigen houtje afvallen en blijvend fit zijn was altijd al lastig voor mij, maar dankzij de persoonlijke begeleiding van Jelle is het mij eindelijk gelukt om voor altijd van de overtollige kilo's af te komen. Dankzij de persoonlijke aandacht voel ik mij echt thuis bij MijnFitCoach."

Stel niet uit, start met de Gratis Proefweek Fitness

Zet die 1e stap en vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

 

MijnFitCoach in Duiven is dé plek voor Personal Training en Small Group. Bij MijnFitCoach ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefweek Fitness.

 

Contact

MijnFitCoach
Remigiusplein 13D
6921 BL Duiven


EET als een atleet

EET als een atleet

Geplaatst op: 2019-12-15

In de lezing “ EET als een atleet “ vertelt Titia ( voedingsexpert van o.a de Team Sunweb Wielerploeg en beweegexpert) alle praktische informatie over voeding. Ze neemt je mee in de wereld van “s...

Lees meer Meer nieuws
Ga je binnenkort op ski vakantie ?

Ga je binnenkort op ski vakantie ?

Geplaatst op: 2018-08-03

Ga dan goed voorbereid op vakantie en zorg dat je helemaal Ski Fit bent !  Train met ons mee in een van de groepslessen zodat alle spieren aan bod komen.

Lees meer Meer nieuws