Gezondheidsdag bij FitCoach te Duiven

Zaterdag 4 maart 2023

Lekker in je vel tijdens de gezondheidsdag op 4 maart!

Kom naar de gezondheidsdag bij FitCoach te Duiven! Deze dag die helemaal in het teken staat van jouw gezondheid. Je krijgt tips over een gezonde leefstijl. Daarnaast bieden we een uitgebreide gezondheidsanalyse aan ( twv € 39,95) en geven we tips over voeding, bewegen en lifestyle.

Benieuwd hoe gezond jij leeft? Er zal ook een LifeStyle Coach aanwezig zijn die jouw gezondheid kan meten. En er zijn verschillende Personal Trainers aanwezig, die jou handige beweeginstructies kunnen geven. Interesse in een meting?

Zaterdag 4 Maart tussen 10:00 en 12:00 uur.

Behoefte aan een strakker lichaam, sterkere spieren en extra energie, geen klachten meer? FitCoach Personal Training biedt de beste mogelijkheden om resultaat te bereiken. Op basis van de lidmaatschapstest kan je kiezen welk programma van onze studio's het beste bij jou past.

Welk lidmaatschap past het beste bij jou?

Vul dan onderstaand formulier in en klik op verzenden. Binnen 1 werkdag nemen wij contact met je op voor een persoonlijk advies.

Vul dan onderstaande gegevens in zodat we je uiterlijk de eerstvolgende werkdag op om een afspraak in te plannen. Het gesprek kan ook ’s avonds of in het weekend plaatsvinden. Net wat jou het beste uitkomt.

"*" geeft vereiste velden aan

Neem je iemand mee?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.