Masterclass Voeding

HOE WORD IK GEZOND 90?

Hoe word ik gezond 90? Bestseller auteur & voedingsdeskundige Henk-Jan Koershuis komt naar FitCoach in Duiven

FitCoach heeft Bestsellerauteur en (sport)voedingsdeskundige Henk-Jan Koershuis gestrikt voor een zeer interessante Masterclass op 4 november. Het is misschien wel de meest energieke Masterclass die je kan bijwonen. Heeft (sport)voeding, vitaliteit en gezondheid jouw aandacht? Kom dan zéker! Henk-Jan deelt zijn Gouden Boodschap met jou deze avond. Wil je daarna nóg meer weten? Dan kan je vrijblijvend na de Masterclass óók nog eens naar huis gaan met een gesigneerd exemplaar van zijn práchtige boek ‘De Beste Verliezer, een Gouden Boodschap’. Al 40.000 mensen gingen je voor.

 

 

 

 

 

 

Henk-Jan is geen onbekende in de (sport)voeding wereld. Op dit gebied is hij een van Nederlands meest gevraagde sprekers. En niet voor niets. Met zijn bedrijven SportvoedingWebshop.com voorziet hij als sportvoedingsdeskundige de beste sporters van het land van hoogwaardige sportvoeding. Als (sport)voedingsdeskundige werkt hij voor de beste atleten van het land, uit diverse takken van sport. Daarnaast is hij de oprichter van De Beste Verliezer.com, dat al vele duizenden mensen supporte op weg naar hun meest optimale gezondheid. Als sportman liep hij de marathon in 02:45 uur.

Tijdens de Masterclass deelt hij een inkijkje in de wereld van voeding, vitaliteit en gedrag. Als iemand weet hoe hij in recordsnelheid en op treffende manier bij je kan binnendringen, dan is het wel inspirator Henk-Jan Koershuis. Deze nuchtere sportieve Tukker neemt je mee in ons grootste goed: jouw gezondheid! Sport, voeding en gedrag! Henk-Jan heeft een ijzersterk geloof dat iedereen de leeftijd van 90 jaar kan bereiken. Blakend van energie en optimisme deelt hij met jou zijn ware Gouden Boodschap. Niet belerend, niet betuttelend.

Met zijn ruim 20 jaar ervaring weet Henk-Jan als geen ander hoe hij jou kan raken. En dat in slechts 1.5 uur tijd in onze mooie club van FitCoach. Zodat jij voor eens en voor altijd écht jouw gezondheid een maximale boost geeft. Minder gewicht of juist meer gewicht? Meer zelfvertrouwen of ‘gewoon’ lekker fit opstaan elke dag? Energiek het leven aangaan? Sneller herstellen na je sport? Krachtiger? Het kan allemaal! Henk-Jan praat je geen academische onbegrijpelijke theorieën aan, hij zet je in actie en neemt je dus óók mee in de wondere wereld van gedrag. Want vaak weten we het wel, maar waarom doen we het dan niet? Ga voor blijvende gezondheid tot je 90e. Minimaal!

Al ruim 40.000 lezers gingen je voor. Dus: wil jij het heft in eigen handen nemen en gaan voor maximale gezondheid? Bezoek de Masterclass! Maar pas op… je leven kan veranderen en je verhoogt de kans extreem op het bereiken van de leeftijd van 90 jaar. Voor jou en wellicht je zelfs je hele gezin. Komen dus!

Henk-Jan wil jou inspireren en leren wat gezonde voedingskeuzes zijn. En jou nieuw gedrag aanleren. Eetpatronen doorzien en met kleine stappen resetten. Al 40.000 mensen gingen je voor.

Start vanaf 19:00 uur ( zaal open om 18:30 uur )

Gratis voor leden / niet-leden betalen slechts € 5,-

Ja, ik meld me aan ( klik hier)

Behoefte aan een strakker lichaam, sterkere spieren en extra energie, geen klachten meer? FitCoach Personal Training biedt de beste mogelijkheden om resultaat te bereiken. Op basis van de lidmaatschapstest kan je kiezen welk programma van onze studio's het beste bij jou past.

Welk lidmaatschap past het beste bij jou?

Vul dan onderstaand formulier in en klik op verzenden. Binnen 1 werkdag nemen wij contact met je op voor een persoonlijk advies.

Vul dan onderstaande gegevens in zodat we je uiterlijk de eerstvolgende werkdag op om een afspraak in te plannen. Het gesprek kan ook ’s avonds of in het weekend plaatsvinden. Net wat jou het beste uitkomt.

"*" geeft vereiste velden aan

Neem je iemand mee?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.