FitCoach on Tour

FitCoach staat voor gezondheid, jouw gezondheid. Ook in deze bizarre tijden van crisis. Sporten en bewegen helpt volgens artsen om het lichaam te wapenen tegen het coronavirus.

Maar is het wel verantwoord om te gaan sporten?

Ja, in je eigen omgeving zonder last te hebben van medesporters en/of gevaar oplopen om besmetting over te geven. Als je alleen gaat en goed aan hygiëne denkt, is het geen probleem, luidt het advies.

Wat heb je dan nodig ?    ......... Materiaal en een goede uitleg van de oefeningen.

FitCoach zorgt voor beide nu met de juiste materialen thuis en een verantwoord online schema waarmee je aan de slag kan gaan.

Welke materialen hebben we voor je liggen ?

 

 

 

 

- Kettlebells.     - Gewichtzakken ( 6kg - 25 Kg)    - Matjes   - Battlerope   - Medicine Ballen. - etc

 Wil je een van deze materialen lenen zodat je lekker thuis kan trainen, neem dan contact met me  op zodat ik de komende week (maandag 23 / woensdag 25e)  bij je thuis af kan zetten. Je trainingschema tref je dan in de FitCoach Trainingsapp aan.

Contact

MijnFitCoach
Remigiusplein 13D
6921 BL Duiven


FitCoach on Tour

FitCoach on Tour

Geplaatst op: 2020-03-22

FitCoach staat voor gezondheid, jouw gezondheid. Ook in deze bizarre tijden van crisis. Sporten en bewegen helpt volgens artsen om het lichaam te wapenen tegen het coronavirus. Maar is het wel verantwo...

Lees meer Meer nieuws
Online Training

Online Training

Geplaatst op: 2020-03-18

Online Personal Training   Wil jij graag gezonder, fitter en sterker worden? Maar weet je nog niet precies hoe je dit moet aanpakken? Dan kan online personal training en begeleiding via FitCoa...

Lees meer Meer nieuws