Sport Spreekuur nu bij FitCoach

Onlangs heeft het team van FitCoach versterking gekregen van Menno Schaafsma. Hij is fysio-manueeltherapeut met veel ervaring in de topsport. Menno is al meer dan 10 jaar betrokken bij het begeleidingsteam van Team NL. Dit olympische shorttrack team van o.a. Sjinkie Knegt, Jorien ter Mors en Yara van Kerkhof heeft Nederland al vele medaille's bezorgd. Ook heeft Sven Kramer in het verleden al diverse keren van zijn diensten gebruikt gemaakt.

 

 

Het Sportspreekuur word verzorgd door het team van Fysiotherapiepraktijk ter Horst uit Velp in de locatie van FitCoach in de Ogtent te Duiven.

Tijdens deze intake worden uw klachten in dit sportspreekuur door de fysiotherapeut beoordeeld en bepalen met u het beste behandeltraject.

Voor al uw "sport" specifieke klachten kunt u terrecht bij ze op telefoonnummer 026-3620636 of www.fysioterhorst.nl

Contact

MijnFitCoach
Remigiusplein 13D
6921 BL Duiven


IJSBAD CLINIC

IJSBAD CLINIC

Geplaatst op: 2019-10-14

We gaan oefenen met verschillende ademhalingstechnieken om invloed uit te kunnen oefenen op het autonome zenuwstelsel en immuunsysteem. Verder geven we meer uitleg en achtergrond over de Wim Hof Methode. De middag...

Lees meer Meer nieuws
Proefpakket : 3 Personal Trainingen voor slechts € 99,-

Proefpakket : 3 Personal Trainingen voor slechts € 99,-

Geplaatst op: 2019-08-01

Probeer nu 3 Personal Trainingen uit voor slechts € 99,- !

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.