Sport Spreekuur nu bij FitCoach

Onlangs heeft het team van FitCoach versterking gekregen van Menno Schaafsma. Hij is fysio-manueeltherapeut met veel ervaring in de topsport. Menno is al meer dan 10 jaar betrokken bij het begeleidingsteam van Team NL. Dit olympische shorttrack team van o.a. Sjinkie Knegt, Jorien ter Mors en Yara van Kerkhof heeft Nederland al vele medaille's bezorgd. Ook heeft Sven Kramer in het verleden al diverse keren van zijn diensten gebruikt gemaakt.

 

 

Het Sportspreekuur word verzorgd door het team van Fysiotherapiepraktijk ter Horst uit Velp in de locatie van FitCoach in de Ogtent te Duiven.

Tijdens deze intake worden uw klachten in dit sportspreekuur door de fysiotherapeut beoordeeld en bepalen met u het beste behandeltraject.

Voor al uw "sport" specifieke klachten kunt u terrecht bij ze op telefoonnummer 026-3620636 of www.fysioterhorst.nl

Contact

MijnFitCoach
Remigiusplein 13D
6921 BL Duiven


Corona Maatregelen

Corona Maatregelen

Geplaatst op: 2020-06-20

FitCoach staat voor gezondheid, jouw gezondheid. Middels de passende voorzorgsmaatregelen tegen het Coronavirus kunnen wij de veiligheid garanderen.

Lees meer Meer nieuws
FitCoach on Tour

FitCoach on Tour

Geplaatst op: 2020-03-22

FitCoach staat voor gezondheid, jouw gezondheid. Ook in deze bizarre tijden van crisis. Sporten en bewegen helpt volgens artsen om het lichaam te wapenen tegen het coronavirus. Maar is het wel verantwo...

Lees meer Meer nieuws