Sport Spreekuur nu bij FitCoach

Onlangs heeft het team van FitCoach versterking gekregen van Menno Schaafsma. Hij is fysio-manueeltherapeut met veel ervaring in de topsport. Menno is al meer dan 10 jaar betrokken bij het begeleidingsteam van Team NL. Dit olympische shorttrack team van o.a. Sjinkie Knegt, Jorien ter Mors en Yara van Kerkhof heeft Nederland al vele medaille's bezorgd. Ook heeft Sven Kramer in het verleden al diverse keren van zijn diensten gebruikt gemaakt.

 

 

Het Sportspreekuur word verzorgd door het team van Fysiotherapiepraktijk ter Horst uit Velp in de locatie van FitCoach in de Ogtent te Duiven.

Tijdens deze intake worden uw klachten in dit sportspreekuur door de fysiotherapeut beoordeeld en bepalen met u het beste behandeltraject.

Voor al uw "sport" specifieke klachten kunt u terrecht bij ze op telefoonnummer 026-3620636 of www.fysioterhorst.nl

Contact

MijnFitCoach
Remigiusplein 13D
6921 BL Duiven


EET als een atleet

EET als een atleet

Geplaatst op: 2019-12-15

In de lezing “ EET als een atleet “ vertelt Titia ( voedingsexpert van o.a de Team Sunweb Wielerploeg en beweegexpert) alle praktische informatie over voeding. Ze neemt je mee in de wereld van “s...

Lees meer Meer nieuws
Ga je binnenkort op ski vakantie ?

Ga je binnenkort op ski vakantie ?

Geplaatst op: 2018-08-03

Ga dan goed voorbereid op vakantie en zorg dat je helemaal Ski Fit bent !  Train met ons mee in een van de groepslessen zodat alle spieren aan bod komen.

Lees meer Meer nieuws