Open Dag Zaterdag 20 april

Heb je altijd al gedroomd van een gezonde en fitte levensstijl? Dan heb ik geweldig nieuws voor je! Op Zaterdag 20 april organiseert Fitcoach een spectaculaire open dag en jij bent van harte uitgenodigd om langs te komen! 🎉

Tijdens deze bijzondere ochtend krijg je de kans om kennis te maken met ons fantastische team van professionals, die jou zullen begeleiden op jouw weg naar een fit en energiek leven. Of je nu wilt afvallen, spiermassa wilt opbouwen, of gewoonweg wilt werken aan je algehele gezondheid, wij hebben de kennis en ervaring om jou te helpen je doelen te bereiken!

Tijdens de open dag kun je deelnemen aan onze inspirerende training ( 10:00 uur), waarin we jou handige tips en tricks zullen geven om jouw fitnessroutine naar een hoger niveau te tillen. Daarnaast zijn onze Personal Trainers aanwezig voor je, kan je specifieke voedingsvragen stellen aan de voedingsconsulent en er kan je een GRATIS Bodyscan uitvoeren, Dit alles op onze state-of-the-art apparatuur, die je zelf kunt uitproberen.

En alsof dat nog niet genoeg is, hebben we ook een speciale aanbieding voor alle nieuwe leden die zich tijdens de open dag inschrijven! 🎁

Dus als je altijd al eens hebt overwogen om lid te worden van Fitcoach, dan is dit het perfecte moment om de sprong te wagen!

Zet 20 april dus snel in je agenda ( 10:00 -13:00 uur )  en kom naar onze open dag. Samen gaan we werken aan een gezonde levensstijl waar je vol energie van zult genieten! 💪

Behoefte aan een strakker lichaam, sterkere spieren en extra energie, geen klachten meer? FitCoach Personal Training biedt de beste mogelijkheden om resultaat te bereiken. Op basis van de lidmaatschapstest kan je kiezen welk programma van onze studio's het beste bij jou past.

Welk lidmaatschap past het beste bij jou?

Vul dan onderstaand formulier in en klik op verzenden. Binnen 1 werkdag nemen wij contact met je op voor een persoonlijk advies.

Vul dan onderstaande gegevens in zodat we je uiterlijk de eerstvolgende werkdag op om een afspraak in te plannen. Het gesprek kan ook ’s avonds of in het weekend plaatsvinden. Net wat jou het beste uitkomt.

"*" geeft vereiste velden aan

Neem je iemand mee?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.