Resultaten

Transformatie van onze leden

Ans ( 44 jaar ) : Ik kwam bij FitCoach omdat ik niet lekker in mijn vel zat, heb altijd gesport maar dit is de laatste periode er niet van gekomen.

Na een leuk persoonlijk gesprek met Jelle bracht hij met de energie terug om hiermee aan de slag te gaan. Na de eerste Bodyscan vond ik het gewicht wel erg confronterend maar ben er toch tegenaan gegaan.

Nu na 6 maanden ben ik al vele kilo’s afgevallen maar zit nu lekker in mijn vel, heb een goede balans gevonden in voeding en trainingen. Ik zou niet meer zonder kunnen !

 

Rob ( 35 jaar ) Na ruim een jaar trainen bij FitCoach vraag ik mij steeds vaker af wat ik die jaren ervoor in de sportschool gedaan heb. Ik ben net zoveel tijd kwijt als voorheen alleen de resultaten zijn verbluffend. De trainingen zijn zeer afwisselend, elke keer weer verrassend en dat maakt het voor mij elke keer weer een uitdaging. De combinatie van oefeningen uit de diverse sporten, gymnastiek en gewichtheffen maakt dat je allround sterker en sneller wordt met een beter uithoudingsvermogen. Ik loop op mijn handen en voeten, ik hang in de touwen, ik ren harder dan ooit en ik lift meer gewicht dan ik ooit gedaan heb. Het enige nadeel waar ik steeds tegenaan loop is dat ik dit 10 jaar eerder had willen ontdekken.

” Een absolute aanrader en ik zou zeggen geef het een kans en je zult versteld staan van je eigen mogelijkheden.” 

 

 

Marlijn ( 29 Jaar ) Mijn 90 dagen was begonnen als een soort van verrassing. Inmiddels ben ik zeer blij dat mijn omgeving me deze kans heeft geboden. Ik ben dankzij deze periode niet alleen afgevallen, maar heb veel meer winst behaalt. Mijn gehele gemoed toestand is verbeterd. Ik voel me nu super fit, ben uit een zwart gat gekomen en opgebloeid tot een krachtigere vrouw. Het programma is zo toegankelijk en maakt dat ik nu nog meer wil. Daarom heb ik besloten om er een periode achteraan te doen. Dankzij dit programma zijn vele zaken gemakkelijker geworden en eigenlijk helemaal niet zo moeilijk als dat ik altijd dacht. Het zien van mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden zijn de woorden waar ik mee afsluit.

Wat de coaches ook zeggen; don’t make excuses make results.

 

Lieke ( 31 jaar ) Ik ben lieke, 31 jaar en woon samen met mijn hondje Pip. Ik heb een grote passie voor mode, reizen en sporten. In mijn vrije tijd vind je mij veel in de sportschool of op de tennisbaan, maar ook een gezellig terrasje pakken met vrienden sla ik niet graag over! Ik heb in het verleden wel geprobeerd af te vallen. Ik heb bijvoorbeeld: shakes geprobeerd, koolhydraat arm en ook zelf een dieet bedacht om maar 3 keer per dag weinig te gaan eten. Eerste 2 weken lukte vaak wel maar langer dan een maand hield ik niet vol. En al helemaal als ik na een week zag dat er niks aan de weegschaal was veranderd, dan gooide ik al snel de handdoek in de ring. Ik ben mijn transformatie vorig jaar eind december begonnen. Ik kwam toen net terug van een 3 weekse rondreis door Amerika. Vlak voor mijn vakantie moest ik geopereerd worden, mijn chirurg adviseerde mij om te gaan afvallen omdat de waardes die ik had veel te hoog waren en niet paste bij een jonge meid van 31 jaar.  Ook  kwam ik er tijdens de vakantie achter dat ik geen enkele conditie meer had. Even een simpele heuvel omhoog lopen kostte mij erg veel moeite.  Als overmaat van de ramp kon ik op een gegeven moment ook niet meer in een maat 42/44 van de broeken van mijn favoriete winkels (Zara). Het kwam hard binnen maar ik wist wel: hier moet drastisch iets gaan veranderen. Ik speelde destijds 1 keer per week tennis. Via een vriend van de tennisclub hoorde ik er een goeie Personal Trainer zat, die naar jouw wensen een voedingsplan en aangepaste sportplan maakt. Dit trok natuurlijk erg mijn aandacht en ik vroeg direct na mijn vakantie een gratis intake gesprek aan. Ik kon erg snel op gesprek komen en de klik was er eigenlijk meteen al en ik wilde er voor de volle 100% voor gaan al was ik wel heel erg onzeker en nerveus. Ik kon meteen de week erop al beginnen.