Leden ervaringen

Silke : “Ik ga met onwijs veel plezier naar de training toe, en dat is voor mij geen vanzelfsprekendheid :)”​

Jelle weet zijn trainingen zo in te richten dat je hele lichaam sterker wordt. Hij heeft opvallend veel oog voor een correcte uitvoering van oefeningen. Eerst werk je aan de juiste houding en vanuit daar wordt de intensiteit opgebouwd. Dit zorgt er bij mij voor dat ik blessure vrij kan sporten en sterker word. Jelle motiveert je om hard te trainen, maar zorgt er ook voor dat dit gecontroleerd gaat binnen je eigen grenzen. De oefeningen zijn super afwisselend en je gebruikt verschillende materialen waar je gaandeweg steeds beter mee leert werken. Kortom, de trainingen van Jelle zijn van hoge kwaliteit. En daarnaast is het ook nog eens gezellig en is er ruimte om te lachen. Voorheen deed ik mee aan bootcamp trainingen in grote groepen, maar nu besef ik me dat ik daar regelmatig een slechte houding had waardoor een training veel minder effectief is en ik regelmatig blessures had. Ik raad iedereen aan om te gaan trainen bij FitCoach.

Lisanne  : “Ik zou iedereen aanraden om bij FitCoach te gaan trainen!”

Als je verantwoord en gezellig wil sporten ben je bij FitCoach aan het juiste adres. Jelle en Mike zijn goede trainers die goed luisteren en rekening houdt met ieder lichaam. Of je nou beginner bent of al zelf een sport beoefend en je daarnaast nog lekker buiten wil trainen. We werken vaak met een vaste groep en dat maakt de dynamiek erg leuk. Ik zou iedereen aanraden om bij FitCoach te gaan trainen!

 

 

Iddo : “Een kundige trainer die ook nog eens heel prettig in de omgang is.” 

Jelle is een gedreven en enthousiaste trainer die je net even wat meer laat doen dan jezelf voor mogelijk had gehouden. Een kundige trainer die ook nog eens heel prettig in de omgang is. En ik kan het weten, heb al veel trainers zien komen en zien gaan maar hier blijf ik bij sporten. Een aanrader dus!

 

 

 

 

Welk lidmaatschap past het beste bij jou?

Vul dan onderstaand formulier in en klik op verzenden. Binnen 1 werkdag nemen wij contact met je op voor een persoonlijk advies.

"*" geeft vereiste velden aan

Neem je iemand mee?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.