Vacature : Bootcamp Trainer gezocht

VACATURE: BOOTCAMPINSTRUCTEUR

Per direct gezocht: Bootcampinstructeur(s)

Wij breiden uit – meer lessen en zijn op zoek naar talent! 

Goeie instructeurs (m/v) die (parttime) les kunnen geven.
 

 

We zijn specifiek op zoek naar mensen die beschikbaar zijn op:

• maandagavond en/of woensdag avond en zaterdag ochtend in Duiven.
 

Wat zoeken wij: sterke gemotiveerde Instructeurs met energieke persoonlijkheid en ervaring in verzorgen van Bootcamp Trainingen!

Het allerbelangrijkst is dat jij je energie kan overdragen aan de groep. Daarnaast is een sportopleiding een must. Je bent creatief, je kan de oefeningen aanpassen aan het niveau van de deelnemers en je bent in staat gevarieerde lessen in elkaar te draaien. Ook heb je al ervaring als trainer en sta je graag voor een groep.

Ben jij dat? Stuur een email naar ons met je ervaring. Inclusief een foto (van jezelf  en de reden waarom dit je zo leuk lijkt. Iedereen die mailt krijgt een uitnodiging om mee te doen aan één van onze bootcamps – is er een klik? Dan gaan we graag het gesprek aan. Stuur je gegevens naar info@mijnfitcoach.com t.a.v. Sollicitatie Bootcampinstructeur.

Let op: Het gaat om part-time uren. Dus ideaal voor mensen die al werk hebben en het leuk lijkt daarnaast (in de avonduren en weekenden) bootcamp te geven.
 

Contact

MijnFitCoach
Remigiusplein 13D
6921 BL Duiven


Sport Spreekuur nu bij FitCoach

Sport Spreekuur nu bij FitCoach

Geplaatst op: 2018-12-02

Onlangs heeft het team van FitCoach versterking gekregen van Menno Schaafsma. Hij is fysio-manueeltherapeut met veel ervaring in de topsport. Menno is al meer dan 10 jaar betrokken bij het begeleidingsteam van Tea...

Lees meer Meer nieuws
Body- Reset Programma

Body- Reset Programma

Geplaatst op: 2018-11-04

        DE BASIS VOOR EEN SLANKER FIGUUR EN GEZONDER LEVEN.  30-60-90-Dagen programma - Sportprogramma op maat  - Persoonlijke begeleiding middels Person...

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.