Team FitCoach

FitCoach bestaat uit een team van specialisten op het gebied van Sport, Coaching en Gedragverandering. 

 Jelle Heeregrave.  

"Ik vind het belangrijk dat iedereen zich op zijn gemak voelt."

Of je nou wilt afvallen, spieren wilt kweken of gewoon gezonder wil gaan leven, bij mij krijg je de juiste en passende training die bij jouw past. Ik zorg dat jij op jouw tempo en op jouw manier jouw persoonlijke doel kunt bereiken.

Motivatie krijgen en vervolgens houden is een van de grootste problemen die mensen hebben tijdens het sporten. Natuurlijk, snel resultaat zien is leuk, maar ik zorg er voor dat jij je persoonlijke doelen haalt en dat je geen terugval krijgt. Zo kan je blijven genieten van jouw prestaties en van jouw nieuwe lichaam.

Eigen kennis en ervaring

Vanaf zeer jongs af aan was ik al sportief bezig in het water bezig, waterpolo was mijn grote passie. Om deze passie voortr te zetten heb ik op 17 jarige leeftijd mezelf aangemeld bij het CIOS ( Sportopleiding Sportdocent ). Na deze opleiding heb ik deze kennis jarenlang mogen uitbreiden als Sportinstructeur bij defensie. Van hoogte tot diepte, van koud tot extreem warm alle sporten hebben wel de revue mogen passeren deze jaren.  Hierin ontstond de grote behoefte voor resultaat gericht en individueel werken. Als onderdeel van het SportMedischAdviesTeam binnen defensie hebben we dan ook vele collega's het beste uit hunzelf kunnen laten halen. Na jaren werkzaam te zijn geweest in diverse kleine en grote sportcentra in diverse functie's heb ik dan ook besloten voor mezelf aan de slag te gaan, want dat is wat ik wil!  De kennis en opleidingen van de afgelopen 30 jaar heeft mij geleerd te excelleren. En als je weet hoe je jezelf steeds weer kan verbeteren, blijf je ook gemotiveerd. 

Fitter, sterker en vitaler

Uit eigen ervaring weet ik hoe een sterk lichaam je mentaal ook sterker maakt. Door met je lichaam bezig te zijn, ga je jezelf fitter, sterker en vitaler voelen. Jouw FitCoach, dat ben ik:  Jelle Heeregrave

 

Nick Hieltjes

“Wil jij afvallen, fitter of sterker worden? Meer energie, minder stress en meer positiviteit ervaren?  Misschien in revalidatie je kracht terugkrijgen. Of werken aan zelfbeheersing en discipline. Leer sterker in je schoenen staan en behoud deze ‘state of mind’!
Dan ben je bij mij aan het juiste adres.

MOTIVATIE
Personal training is investeren in je eigen gezondheid en welzijn. Ga een commitment met mij aan om het beste uit jezelf te halen; dan maken we die transformatie samen waar!

BEGELEIDING
De juiste mindset voor zelfvertrouwen en doelen durven stellen; gezonde voeding voor energie en functioneel trainen om gezondheid, kracht en balans te bereiken!

RESULTAAT
Ik leer jou hoe je resultaten behaalt en in stand houdt nadat je klaar bent met een nieuwe leefstijl. Zo heb je er de rest van je leven plezier van! Jouw FitCoach, dat ben ik:  Nick Hieltjes

Contact

MijnFitCoach
Remigiusplein 13D
6921 BL Duiven


Nieuwe trainingen

Nieuwe trainingen

Geplaatst op: 2019-07-07

Vanaf 1 augustus starten de nieuwe trainingen FIFTY FIT en PenaltyBox

Lees meer Meer nieuws
Fit Start van FITCOACH

Fit Start van FITCOACH

Geplaatst op: 2018-11-04

Start nu met het FitStart programma van FitCoach.  " DE BASIS VOOR EEN SLANKER FIGUUR EN GEZONDER LEVEN. "        Programma inhoud FitStart  ...

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.