Personal Training

De meest effectieve manier van training is Personal Training. Door de persoonlijke benadering word je gemotiveerd en gestimuleerd om tot het uiterste te gaan. Op gebied van gezondheid, vitaliteit voeding en of blessurepreventie gaan we aan de slag om de doelstelling te behalen. Middels de maandelijkse Bodyscan's brengen we de vorderingen in kaart zodat we altijd doelgericht bezig zijn.

 

Naar aanleiding van het intake gesprek, waarbij jouw wensen worden besproken, zal er een programma worden samengesteld om uw doelstellingen te gaan bereiken. Niet alleen qua training wordt u bijgestaan, maar u wordt ook begeleid op het gebied van voeding en lifestyle.

Duo Personal Training

Duo training is perfect voor mensen die graag samen trainen. Of dit nou met je partner, een vriend of een vriendin is. Een Personal Training sessie op maat, maar dan voor twee. De kracht van duo personal training is dat je elkaar kunt uitdagen en motiveren!

Waarom heb jij een Personal Trainer nodig ?

  • Een personal trainer maakt een persoonlijk trainingsschema gericht op jouw doelstelling(en)
  • Een personal trainer is niet alleen een trainer maar ook een coach
  • Met een personal trainer heb je een stok achter de deur, iemand die je motiveert en inspireert
  • Personal training bespaart tijd en geeft een optimaal resultaat


​Maak gratis kennis met Personal Training bij MijnFitCoach.

  • Vraag direct online een Gratis Personal Training aan via onderstaand formulier. Wij nemen vervolgens contact met jou op voor een persoonlijke kennismaking.

    • * velden zijn verplicht.


MijnFitCoach in Duiven is dé plek voor Personal Training en Small Group. Bij MijnFitCoach ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Doe nu de Gratis Lidmaatschapstest

Contact

MijnFitCoach
Remigiusplein 13D
6921 BL Duiven


IJSBAD CLINIC

IJSBAD CLINIC

Geplaatst op: 2019-10-14

We gaan oefenen met verschillende ademhalingstechnieken om invloed uit te kunnen oefenen op het autonome zenuwstelsel en immuunsysteem. Verder geven we meer uitleg en achtergrond over de Wim Hof Methode. De middag...

Lees meer Meer nieuws
Proefpakket : 3 Personal Trainingen voor slechts € 99,-

Proefpakket : 3 Personal Trainingen voor slechts € 99,-

Geplaatst op: 2019-08-01

Probeer nu 3 Personal Trainingen uit voor slechts € 99,- !

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.