Wat houdt personal training in?

De meest effectieve manier van training is Personal Training. Door de persoonlijke benadering word je gemotiveerd en gestimuleerd om tot het uiterste te gaan. Op gebied van gezondheid, vitaliteit voeding en of blessurepreventie gaan we aan de slag om de doelstelling te behalen. Middels de maandelijkse Bodyscan's brengen we de vorderingen in kaart zodat we altijd doelgericht bezig zijn.

 

Naar aanleiding van het intake gesprek, waarbij jouw wensen worden besproken, zal er een programma worden samengesteld om uw doelstellingen te gaan bereiken. Niet alleen qua training wordt u bijgestaan, maar u wordt ook begeleid op het gebied van voeding en lifestyle.

Duo Personal Training

Duo training is perfect voor mensen die graag samen trainen. Of dit nou met je partner, een vriend of een vriendin is. Een Personal Training sessie op maat, maar dan voor twee. De kracht van duo personal training is dat je elkaar kunt uitdagen en motiveren!

Waarom heb jij een Personal Trainer nodig ?

  • Een personal trainer maakt een persoonlijk trainingsschema gericht op jouw doelstelling(en)
  • Een personal trainer is niet alleen een trainer maar ook een coach
  • Met een personal trainer heb je een stok achter de deur, iemand die je motiveert en inspireert
  • Personal training bespaart tijd en geeft een optimaal resultaat


​Maak gratis kennis met Personal Training bij MijnFitCoach.

Vraag direct online een Gratis Personal Training aan via onderstaand formulier. Wij nemen vervolgens contact met jou op voor een persoonlijke kennismaking.

 

MijnFitCoach in Duiven is dé plek voor Personal Training en Small Group. Bij MijnFitCoach ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Doe nu de Gratis Lidmaatschapstest

Contact

MijnFitCoach
Remigiusplein 13D
6921 BL Duiven


EET als een atleet

EET als een atleet

Geplaatst op: 2019-12-15

In de lezing “ EET als een atleet “ vertelt Titia ( voedingsexpert van o.a de Team Sunweb Wielerploeg en beweegexpert) alle praktische informatie over voeding. Ze neemt je mee in de wereld van “s...

Lees meer Meer nieuws
Ga je binnenkort op ski vakantie ?

Ga je binnenkort op ski vakantie ?

Geplaatst op: 2018-08-03

Ga dan goed voorbereid op vakantie en zorg dat je helemaal Ski Fit bent !  Train met ons mee in een van de groepslessen zodat alle spieren aan bod komen.

Lees meer Meer nieuws