Team

Overige tekst onder de opsomming van het sportaanbod

Jelle Heeregrave

Fitness instructeurKrachtrainerPersonal TrainerVoedingsconsulent
Of je nou wilt afvallen, spieren wilt kweken of gewoon gezonder wilt gaan leven, bij mij krijg je de juiste en passende training die bij jouw past. Ik zorg dat jij op jouw tempo en op jouw manier jouw persoonlijke doel kunt bereiken.

Mike Makarawung

Fitness instructeurPersonal Trainer
Bij FitCoach verzorg ik de Small Group Trainingen en Personal Training voor diverse klanten en ik hoop jullie dan ook snel te mogen ontvangen!

Tobie van Oirschot

Fitness instructeurPersonal Trainer
Mijn naam is Tobie, ik ben 26 jaar oud. Sinds 2014 ben ik begonnen met krachttraining voor de ontspanning die het met zich meebrengt zowel als wat toentertijd werd omschreven als zwaar ondergewicht.

Michel Heijnen

Fitness instructeurPersonal Trainer
Als uw coach help ik u graag ook die actieve en gebalanceerde leefstijl te vinden die het beste bij u past. Bijvoorbeeld na een zwangerschap, als u duurzaam fysiek en mentaal topfit wilt worden en blijven of als u (weer) lekker in uw vel wilt zitten na een burn-out.

Jilly

Fitness instructeurPersonal Trainer
Mijn missie is om samen met jou een gezonde en duurzame levensstijl te creëren. Door middel van personal training gaan we jouw grenzen verleggen zodat we het beste in jou naar boven halen.

Raymon

Fitness instructeurPersonal Trainer
Hallo allemaal! Ik ben Raymon en ik ben 35 jaar oud. Na jaren te werken in een branche waar niet mijn hart lag heb ik in 2018 besloten om van mijn passie mijn werk te maken en mij ontwikkeld al personal trainer.Bijna iedereen weet dat gezondheid meehelpt aan een gelukkiger bestaan. Helaas is gezondheid niet altijd te beïnvloeden maar kunnen we door het maken van bewuste keuzes wel vaak al veel doen om de kwaliteit van leven te verbeteren. Graag ga ik met jou aan de slag om jouw persoonlijke doelen te realiseren en de fitte leefstijl te creëren dat past bij jou.

Overige tekst onder de opsomming van het sportaanbod