Iris Helmer

Mijn doel als trainer dan ook om niet alleen effectieve en leuke trainingen neer te zetten, maar ook om je een voldaan maar vooral gelukkig gevoel te kunnen geven!

Er is niets zo fijn als lekker in je vel zitten en zo optimaal mogelijk kunnen leven, ik begeleid je hier graag bij met zowel voeding als training op maat.

Sport, de juiste balans tussen genieten en bewust, maar vooral optimaal leven staat al langere tijd centraal in mijn leven. Door coach trajecten, passie voor sport en de liefde voor het werken met mensen heb ik er uiteindelijk voor gekozen om me te gaan omscholen.

Na meerdere studies op het gebied van sport en voeding heb ik gewerkt als trainer, coach, personal trainer, gewichtsconsulente, coördinator en manager bij verschillende bedrijven. Nu ben ik freelance sport en voedingscoach.

Mijn ultieme doel: jou motiveren en enthousiasmeren om het beste uit jezelf te halen en je te laten zien dat je meer in je mars hebt dan je denkt. Samen met jou werken aan fitter zijn en lekkerder in je vel zitten. Samen doelen halen en werken aan een gezonde leefstijl die bij jou past.

Als Personal trainer en gewichtsconsulente sta ik op meerdere vlakken voor je klaar bij FitCoach en ik kijk er naar uit om met je aan de slag te gaan!

Personal TrainerVoedingsconsulent