Michel Heijnen

Als uw coach help ik u graag ook die actieve en gebalanceerde leefstijl te vinden die het beste bij u past. Bijvoorbeeld na een zwangerschap, als u duurzaam fysiek en mentaal topfit wilt worden en blijven of als u (weer) lekker in uw vel wilt zitten na een burn-out.

Na ruim 25 jaar corporate life heb ik het roer omgegooid en de beslissing genomen mensen persoonlijk te helpen om in beweging te komen. Beweging in de breedste zin van het woord, zowel fysiek als mentaal. Vaak is de wil er wel, maar ligt de uitdaging in het vinden van de juiste balans tussen werk en privé. Je wilt voldoende tijd besteden aan je werk, je familie, je sociale leven en het sporten. Minstens zo belangrijk is een gezonde balans in het voedingspatroon. Met vallen en opstaan én met de juiste coaching heb ik zelf in de afgelopen jaren een weg gevonden naar die balans.

Ik houdt ervan om ook actief te zijn als personal trainer . Ik probeer regelmatig nieuwe initiatieven op gebied van kracht-, conditionele workouts, mindfulness en healthy foods om mezelf te blijven inspireren en ontwikkelen op het gebied van sport en mindset. Het ultieme gevoel van leven. Verder ben ik een groot fan van krachttraining en gezonde levensstijl en superfood

 

 

Personal TrainerFitness instructeur