Vacature : BootcampTrainer Gezocht !

VACATURE: BOOTCAMPINSTRUCTEUR

Per direct gezocht: Bootcampinstructeur(s)

Wij breiden uit – meer lessen en zijn op zoek naar talent! 

Goeie instructeurs (m/v) die (parttime) les kunnen geven.
 

 

We zijn specifiek op zoek naar mensen die beschikbaar zijn op:

• maandagavond en/of woensdag avond en zaterdag ochtend in Duiven.
 

Wat zoeken wij: sterke gemotiveerde Instructeurs met energieke persoonlijkheid en ervaring in verzorgen van Bootcamp Trainingen!

Het allerbelangrijkst is dat jij je energie kan overdragen aan de groep. Daarnaast is een sportopleiding een must. Je bent creatief, je kan de oefeningen aanpassen aan het niveau van de deelnemers en je bent in staat gevarieerde lessen in elkaar te draaien. Ook heb je al ervaring als trainer en sta je graag voor een groep.

Ben jij dat? Stuur een email naar ons met je ervaring. Inclusief een foto (van jezelf  en de reden waarom dit je zo leuk lijkt. Iedereen die mailt krijgt een uitnodiging om mee te doen aan één van onze bootcamps – is er een klik? Dan gaan we graag het gesprek aan. Stuur je gegevens naar info@mijnfitcoach.com t.a.v. Sollicitatie Bootcampinstructeur.

Let op: Het gaat om part-time uren. Dus ideaal voor mensen die al werk hebben en het leuk lijkt daarnaast (in de avonduren en weekenden) bootcamp te geven.
 

Contact

MijnFitCoach
Remigiusplein 13D
6921 BL Duiven


IJSBAD CLINIC

IJSBAD CLINIC

Geplaatst op: 2019-10-14

We gaan oefenen met verschillende ademhalingstechnieken om invloed uit te kunnen oefenen op het autonome zenuwstelsel en immuunsysteem. Verder geven we meer uitleg en achtergrond over de Wim Hof Methode. De middag...

Lees meer Meer nieuws
Proefpakket : 3 Personal Trainingen voor slechts € 99,-

Proefpakket : 3 Personal Trainingen voor slechts € 99,-

Geplaatst op: 2019-08-01

Probeer nu 3 Personal Trainingen uit voor slechts € 99,- !

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.