Vacature : Personal Trainer Gezocht !

Vacature : Personal Trainer

VACATURE PERSONAL TRAINER

1 juli 2019

Wij zijn op zoek naar een Personal Trainer die ons team komt versterken! Ben jij energiek, sociaal en deel je jouw passie voor sport en gezondheid graag met anderen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

FitCoach is in 2012 opgericht, sinds 2017 beschikken we over onze eigen studio in Duiven. We streven ernaar om sporten voor iedereen toegankelijk te maken, waarbij onze persoonlijke aanpak zich richt op vier pijlers: training, voeding, coaching en Bodyscan. Onze werksfeer kenmerkt zich door gedrevenheid, enthousiasme en persoonlijke aandacht voor onze sporters. Naast Personal Training bieden we ook small group trainingen, boxing-fit, open trainingen en bootcamps aan.

We vragen van iedere trainer all round te zijn opgeleid, maar kan je verder ontwikkelen op basis van een specialisme. Dit specialisme sluiten perfect op elkaar aan waarmee we een prettige manier van samenwerken creëren en onze sporters optimaal kunnen begeleiden bij het bereiken van gezondheidsdoelen.

Raak je gemotiveerd door bovenstaande tekst? En beschik jij over relevante fitness- en personal training diploma’s?

Stuur dan jouw cv en motivatie naar info@mijnfitcoach.com

Contact

MijnFitCoach
Remigiusplein 13D
6921 BL Duiven


IJSBAD CLINIC

IJSBAD CLINIC

Geplaatst op: 2019-10-14

We gaan oefenen met verschillende ademhalingstechnieken om invloed uit te kunnen oefenen op het autonome zenuwstelsel en immuunsysteem. Verder geven we meer uitleg en achtergrond over de Wim Hof Methode. De middag...

Lees meer Meer nieuws
Proefpakket : 3 Personal Trainingen voor slechts € 99,-

Proefpakket : 3 Personal Trainingen voor slechts € 99,-

Geplaatst op: 2019-08-01

Probeer nu 3 Personal Trainingen uit voor slechts € 99,- !

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.