Valentine Week

 

Zo gaan Valentijnsdag en een fitte lifestyle prima samen

Romantiek én zweet gaan hand in hand. Met Valentijnsdag in het verschiet, worden we al weken gebombardeerd met rode hartjes, mierzoete Valentijnskaarten en roze bonbons. En natuurlijk wil jij ook niets liever dan door je lover verrast worden met een XXL-bos rode rozen, een XXXL-tablet I love you-chocola en een super romantisch uitgebreid diner à deux bij kaarslicht.

Daarom hebben we vanaf maandag 13 t/m 19 feb is de Valentine Week. Een gehele week samen met partner sporten om samen Valentine en je fitte Lifestyle te vieren!

Wat dien je te doen : aan te melden voor je eigen training. Stuur vervolgens een email naar duiven@mijnfitcoach.com met je naam +email van je partner zodat we hem/haar ook kunnen aanmelden voor deze training.

 

 

Behoefte aan een strakker lichaam, sterkere spieren en extra energie, geen klachten meer? FitCoach Personal Training biedt de beste mogelijkheden om resultaat te bereiken. Op basis van de lidmaatschapstest kan je kiezen welk programma van onze studio's het beste bij jou past.

Welk lidmaatschap past het beste bij jou?

Vul dan onderstaand formulier in en klik op verzenden. Binnen 1 werkdag nemen wij contact met je op voor een persoonlijk advies.

Vul dan onderstaande gegevens in zodat we je uiterlijk de eerstvolgende werkdag op om een afspraak in te plannen. Het gesprek kan ook ’s avonds of in het weekend plaatsvinden. Net wat jou het beste uitkomt.

"*" geeft vereiste velden aan

Neem je iemand mee?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.