Voedingsprogramma Op Maat

Je bent wat je eet’ is niet zomaar een spreekwoord. Gezond eten heeft dus een rechtstreeks verband met een gezond lichaam. Maar wat is gezonde voeding precies? Voor je gezondheid is goede voeding onontbeerlijk. Maar hoe eet je gezond? Er bestaan allerlei richtlijnen, spelregels, piramides, maaltijdschijven en andere dieetrichtlijnen. Je hebt vast wel eens gehoord van de mediterrane voedselpiramide of de Schijf van Vijf. Soms stemmen ze overeen, maar er zijn ook verschillen. Een ding is zeker: al die verschillende richtlijnen maken het niet eenvoudig. Begin dus eenvoudig met de basis... deze gekoppeld aan uw eigen doelstelling

 

In 4 algemene doelstellingen :

Slimmer In Vorm

Voeding en training zijn op elkaar afgestemd, het gaat bijna vanzelf, herstel gaat sneller en je wordt sterker. Je krijgt persoonlijk advies en je werkt met de persoonlijke week eetschema's die je zelf aan mag passen, in je eigen online omgeving.  Bouwen aan je vorm en die vasthouden, want jij wil een blijvend resultaat.

Slimmer Afvallen

Je gaat niet ‘op dieet’, je gaat leren wat eten doet en wat gezonde voeding is. Je laat voeding voor jou werken, door met de juiste hoeveelheden je verbranding op te voeren. Pas je voeding aan waar nodig is en geniet van eten zoals het bedoeld is. Als je klaar bent voor verandering en het niet alleen wil doen ga dan samen aan de slag voor die paar kilootjes minder. Aan de hand van grafieken kun je zien wat je vooruitgang is en hoe snel je vorderingen maakt.

Slimmer In Balans

Het kost je geen moeite, je beweegpatroon, je voeding en tijd voor ontspanning zijn op elkaar afgestemd. Je gebruikt de mobiele applicatie om snel te schakelen en wordt begeleid. Je bent in balans met 'n gezonde, afwisselende leefstijl en variatie in je voeding.

Contact

MijnFitCoach
Remigiusplein 13D
6921 BL Duiven


Nieuwe trainingen

Nieuwe trainingen

Geplaatst op: 2019-07-07

Vanaf 1 augustus starten de nieuwe trainingen FIFTY FIT en PenaltyBox

Lees meer Meer nieuws
Fit Start van FITCOACH

Fit Start van FITCOACH

Geplaatst op: 2018-11-04

Start nu met het FitStart programma van FitCoach.  " DE BASIS VOOR EEN SLANKER FIGUUR EN GEZONDER LEVEN. "        Programma inhoud FitStart  ...

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.