Persoonlijk Voedingsplan

Wil jij ook lekker,verantwoord eten met meer dan 800 heerlijke recepten, persoonlijke begeleiding van je eigen FitCoach ? Kies dan voor FitCoach Voeding door Vytal: De meest complete voedingsapp ooit !

Dankzij de voedingscoach van FitCoach en de Vytal app gaat het lukken om een gezonde leefstijl te krijgen. Wil jij afvallen, op gewicht blijven of aankomen? Danzij de Vytal app zie jij precies wat je dagelijks op het menu staat. WIl je liever een ander gerecht eten? met één druk op de knop zie je het.

De Vytal app is voor persoonlijk gebruik en jij hebt de keuze of je intensief, minder intensief of helemaal niet door onze FitCoach Personal Trainers  begeleid wil worden. Je hoeft zelfs helemaal niet bij FitCoach te sporten om van de vele mogelijkheden van Vytal gebruik te maken. 

Nieuwsgierig? Neem contact op voor meer informatie en start vandaag nog!  Kosten slechts € 6,95 p /mnd.

Afvallen, aankomen en gezonder eten was nog nooit zo makkelijk. Met VYTAL maak je binnen enkele minuten automatisch een voedingsschema! Er is keuze uit maar leifst 800 gerechten

  • Onze coach maak in overleg met jou het plan om je gewicht te beheersen zoals jij dat wilt.
  • Dankzij de Vytal app krijg jij je dagelijkse voedingsplan.
  • je kunt heel makkelijk zien hoe je menu/maaltijd bereid met worden.
  • Je kunt via de app je boodschappenlijst inzien en zelfs via de app de boodschappen via de AH service thuis laten bezorgen.
  •  

Meld je hier aan ! (v.a. €9,95 per maand voor niet-leden en € 6,95 per maand voor FitCoach leden )

Contact

MijnFitCoach
Remigiusplein 13D
6921 BL Duiven


Corona Maatregelen

Corona Maatregelen

Geplaatst op: 2020-06-20

FitCoach staat voor gezondheid, jouw gezondheid. Middels de passende voorzorgsmaatregelen tegen het Coronavirus kunnen wij de veiligheid garanderen.

Lees meer Meer nieuws
FitCoach on Tour

FitCoach on Tour

Geplaatst op: 2020-03-22

FitCoach staat voor gezondheid, jouw gezondheid. Ook in deze bizarre tijden van crisis. Sporten en bewegen helpt volgens artsen om het lichaam te wapenen tegen het coronavirus. Maar is het wel verantwo...

Lees meer Meer nieuws