Bodyscan

InBody Bodyscan

De Inbody Scan meet snel, nauwkeurig en gebruiksvriendelijk de lichaamssamenstelling. Het meten van de lichaamssamenstelling is essentieel om jouw trainingsdoelstellingen te behalen. Traditionele methodes voor het meten van de samenstelling van het lichaam zijn achterhaald. Met de modernste technologieën kan er nu veel meer gemeten worden.

Ga verder dan gewicht en kom er achter hoeveel vet, spier en vocht er in het lichaam zit!

Jouw trainingsdoelstellingen behalen kan nu nog efficiënter, omdat de juiste informatie verkregen kan worden. Laat na een periode van specifiek trainen een nieuwe meting doen en zie hoe jouw lichaamssamenstelling veranderd is.

Kosten: Inclusief voor klanten met een Personal Trainingsabbonement

Losse Meting € 39,95 (of €6,95 per maand inclusief persoonlijk voedingsplan )

 

FitCoach in Duiven is dé plek voor Personal Training en Small Group Training. Bij FitCoach ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefweek Fitness.

Welk lidmaatschap past het beste bij jou?

Vul dan onderstaand formulier in en klik op verzenden. Binnen 1 werkdag nemen wij contact met je op voor een persoonlijk advies.

Vul dan onderstaande gegevens in zodat we je uiterlijk de eerstvolgende werkdag op om een afspraak in te plannen. Het gesprek kan ook ’s avonds of in het weekend plaatsvinden. Net wat jou het beste uitkomt.

"*" geeft vereiste velden aan

Neem je iemand mee?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.