Wie is FitCoach

FitCoach in Bemmel is dé plek voor Personal Training en Small Group Training. Bij FitCoach ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefweek Fitness.

Jelle Heeregrave

Fitness instructeurKrachtrainerPersonal TrainerVoedingsconsulent
Of je nou wilt afvallen, spieren wilt kweken of gewoon gezonder wilt gaan leven, bij mij krijg je de juiste en passende training die bij jouw past. Ik zorg dat jij op jouw tempo en op jouw manier jouw persoonlijke doel kunt bereiken.

Mike Makarawung

Fitness instructeurPersonal Trainer
Bij FitCoach verzorg ik de Small Group Trainingen en Personal Training voor diverse klanten en ik hoop jullie dan ook snel te mogen ontvangen!

Mitchel Daniel

Fitness instructeurPersonal Trainer
Bij FitCoach verzorg ik de Bootcamp en Boxing-Fit trainingen en geef ik Personal training. Een gezonde leefstijl is erg belangrijk en ik wil graag mensen stimuleren om fit, vitaal en gezond te blijven. Mijn visie sluit aan bij de wetenschap waarbij de kwaliteit van bewegen boven kwantiteit gaat. Door op de juiste manier te bewegen creëer je een fitter, vitaler sterker lijf en verhoog je de kwaliteit van leven.

Isa Rosmulder

Fitness instructeurPersonal Trainer
Mijn doel als trainer dan ook om niet alleen effectieve en leuke trainingen neer te zetten, maar ook om je een voldaan maar vooral gelukkig gevoel te kunnen geven!

Mike Houben

Fitness instructeurPersonal Trainer
Meer info over Mike volgt snel

Michel Heijnen

Fitness instructeurPersonal Trainer
Als uw coach help ik u graag ook die actieve en gebalanceerde leefstijl te vinden die het beste bij u past. Bijvoorbeeld na een zwangerschap, als u duurzaam fysiek en mentaal topfit wilt worden en blijven of als u (weer) lekker in uw vel wilt zitten na een burn-out.

Jilly

Fitness instructeurPersonal Trainer
Mijn missie is om samen met jou een gezonde en duurzame levensstijl te creëren. Door middel van personal training gaan we jouw grenzen verleggen zodat we het beste in jou naar boven halen.

Britt Rosmulder

Fitness instructeurPersonal Trainer
Meer info over Britt volgt snel

Raymon

Fitness instructeurPersonal Trainer
Hallo allemaal! Ik ben Raymon en ik ben 35 jaar oud. Na jaren te werken in een branche waar niet mijn hart lag heb ik in 2018 besloten om van mijn passie mijn werk te maken en mij ontwikkeld al personal trainer. Bijna iedereen weet dat gezondheid meehelpt aan een gelukkiger bestaan. Helaas is gezondheid niet altijd te beïnvloeden maar kunnen we door het maken van bewuste keuzes wel vaak al veel doen om de kwaliteit van leven te verbeteren. Graag ga ik met jou aan de slag om jouw persoonlijke doelen te realiseren en de fitte leefstijl te creëren dat past bij jou.

Marieke

Voedingsconsulent
Mijn naam is Marieke en vanuit mijn eigen ervaring en expertise wil ik jou inspireren, motiveren en helpen om jezelf terug te vinden. Als voedingsconcern bij FitCoach leer ik jou ervaren dat voeding vóór je kan werken i.p.v. tegen je. Dat voeding een medicijn kan zijn wanneer jij last hebt van lichamelijke klachten of ziekte. Je hebt immers voeding nodig om gezond, fit en energiek te zijn.

Welk lidmaatschap past het beste bij jou?

Vul dan onderstaand formulier in en klik op verzenden. Binnen 1 werkdag nemen wij contact met je op voor een persoonlijk advies.

"*" geeft vereiste velden aan

Neem je iemand mee?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.