GRATIS
PROEFWEEK
FITNESS

Team FitCoach

FitCoach bestaat uit een team van specialisten op het gebied van Sport, LifestyleCoaching en Gedragverandering. 

 Jelle Heeregrave.  

"Ik vind het belangrijk dat iedereen zich op zijn gemak voelt."

Of je nou wilt afvallen, spieren wilt kweken of gewoon gezonder wilt gaan leven, bij mij krijg je de juiste en passende training die bij jouw past. Ik zorg dat jij op jouw tempo en op jouw manier jouw persoonlijke doel kunt bereiken.

Motivatie krijgen en vervolgens houden is een van de grootste problemen die mensen hebben tijdens het sporten. Natuurlijk, snel resultaat zien is leuk, maar ik zorg er voor dat jij je persoonlijke doelen haalt en dat je geen terugval krijgt. Zo kan je blijven genieten van jouw prestaties en van jouw nieuwe lichaam.

Eigen kennis en ervaring

Vanaf zeer jongs af aan was ik al sportief bezig in het water, waterpolo was mijn grote passie. Om deze passie voort te zetten heb ik op 17 jarige leeftijd mezelf aangemeld bij het CIOS (Sportopleiding Sportdocent). Na deze opleiding heb ik deze kennis jarenlang mogen uitbreiden als Sportinstructeur bij defensie. Van hoogte tot diepte, van koud tot extreem warm alle sporten hebben wel de revue mogen passeren deze jaren.  Hierin ontstond de grote behoefte voor resultaat gericht en individueel werken. Als onderdeel van het SportMedischAdviesTeam binnen defensie hebben we dan ook vele collega's het beste uit hunzelf kunnen laten halen. Na jaren werkzaam te zijn geweest in diverse kleine en grote sportcentra in diverse functie's heb ik dan ook besloten voor mezelf aan de slag te gaan, want dat is wat ik wil! De kennis en opleidingen van de afgelopen 30 jaar heeft mij geleerd te excelleren. En als je weet hoe je jezelf steeds weer kan verbeteren, blijf je ook gemotiveerd. 

Fitter, sterker en vitaler

Uit eigen ervaring weet ik hoe een sterk lichaam je mentaal ook sterker maakt. Door met je lichaam bezig te zijn, ga je jezelf fitter, sterker en vitaler voelen. Jouw FitCoach, dat ben ik:  Jelle Heeregrave.

Mike Makarawung

Mijn naam is Mike Makarawung, 28 jaar oud en afgestudeerd aan Hogeschool Arnhem Nijmegen. Hier heb de studie Academie Lichamelijke Opvoeding gevolgd en mij gespecialiseerd in Sport & Exercise Nutrition, aansluitend hierop ben ik mij gaan verdiepen in Leefstijlcoaching.

Naast mijn trainingen bij FitCoach ben ik werkzaam als docent Lichamelijke Opvoeding in het voortgezet onderwijs. Tevens ben ik ook beweegcoach binnen meerdere zorginstellingen, kortom lekker bezig. 

Bij FitCoach verzorg ik de Small Group Trainingen en Personal Training voor diverse klanten en ik hoop jullie dan ook snel te mogen ontvangen!

Tamara Scholten

"Ik ben Tamara, 30 jaar oud en woonachtig in Doetinchem. Voetbal is altijd mijn grote passie geweest, totdat ik helaas gedwongen moest stoppen vanwege blessures. Om toch een beetje fit te blijven heb ik mij toen ingeschreven bij een sportschool, niet wetende dat dit later tot een grote carrière-switch zou leiden!

Intussen ben ik alweer een tijdje werkzaam als (Personal) Trainer en kan ik zeggen dat ik een nieuwe passie heb gevonden! Een band opbouwen met mensen en ze tegelijkertijd helpen hun (sportieve) doelen te bereiken is iets waar ik veel energie van krijg! Of je nu wilt afvallen, sterker wilt worden of gewoon fit wilt blijven, ik help je graag!" 

 

FitCoach in Duiven en Bemmel is dé plek voor Personal Training en Small Group Training. Bij FitCoach ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefweek Fitness.

Personal Training

Personal Training

Personal Training

Meer informatie?

Small Group training

Small Group training

Trainen in kleine groepen?

Meer informatie?

Bootcamp Training FitCoach

Bootcamp Training FitCoach

Lekker buiten sporten?

Meer informatie?

Persoonlijk Voedingsprogramma

Persoonlijk Voedingsprogramma

Persoonlijk Voedingsplan?

Meer informatie?

Sporten met Korting?

Sporten met Korting?

Sporten met Korting?

Meer informatie?

Online Trainingsprogramma

Online Trainingsprogramma

Ben je op afstand maar wil je toch lekker sporten? Volg dan ons Online Trainingsprogramma!

Meer informatie?

Boxing Fit

Boxing Fit

Boxing Fit is heerlijk conditioneel sporten met diverse vechtsport stylen.

Meer informatie?

Bodyscan

Bodyscan

Meten = Weten

Meer informatie?

SMALL
GROUP
TRAINING

Start nu met Small Group Training bij FitCoach!

MEER INFORMATIE
Geplaatst op 2020-09-11

Corona Maatregelen

FitCoach staat voor gezondheid, jouw gezondheid.

Geplaatst op 2020-09-11

FitCoach on Tour

FitCoach staat voor gezondheid, jouw gezondheid. Ook in deze bizarre tijd...

Geplaatst op 2019-11-19

FitCoach Voeding

Wil jij ook lekker,verantwoord eten met meer dan 800 heerlijke recepten, pers...