GRATIS
PROEFWEEK
FITNESS

Team FitCoach

FitCoach bestaat uit een team van specialisten op het gebied van Sport, Medisch,Lifestyle, Coaching en Gedragverandering. 

 Jelle Heeregrave.  

"Ik vind het belangrijk dat iedereen zich op zijn gemak voelt."

Of je nou wilt afvallen, spieren wilt kweken of gewoon gezonder wilt gaan leven, bij mij krijg je de juiste en passende training die bij jouw past. Ik zorg dat jij op jouw tempo en op jouw manier jouw persoonlijke doel kunt bereiken.

Motivatie krijgen en vervolgens houden is een van de grootste problemen die mensen hebben tijdens het sporten. Natuurlijk, snel resultaat zien is leuk, maar ik zorg er voor dat jij je persoonlijke doelen haalt en dat je geen terugval krijgt. Zo kan je blijven genieten van jouw prestaties en van jouw nieuwe lichaam.

Eigen kennis en ervaring

Vanaf zeer jongs af aan was ik al sportief bezig in het water, waterpolo was mijn grote passie. Om deze passie voort te zetten heb ik op 17 jarige leeftijd mezelf aangemeld bij het CIOS (Sportopleiding Sportdocent). Na deze opleiding heb ik deze kennis jarenlang mogen uitbreiden als Sportinstructeur bij defensie. Van hoogte tot diepte, van koud tot extreem warm alle sporten hebben wel de revue mogen passeren deze jaren.  Hierin ontstond de grote behoefte voor resultaat gericht en individueel werken. Als onderdeel van het SportMedischAdviesTeam binnen defensie hebben we dan ook vele collega's het beste uit hunzelf kunnen laten halen. Na jaren werkzaam te zijn geweest in diverse kleine en grote sportcentra in diverse functie's heb ik dan ook besloten voor mezelf aan de slag te gaan, want dat is wat ik wil! De kennis en opleidingen van de afgelopen 30 jaar heeft mij geleerd te excelleren. En als je weet hoe je jezelf steeds weer kan verbeteren, blijf je ook gemotiveerd. 

Fitter, sterker en vitaler

Uit eigen ervaring weet ik hoe een sterk lichaam je mentaal ook sterker maakt. Door met je lichaam bezig te zijn, ga je jezelf fitter, sterker en vitaler voelen. Jouw FitCoach, dat ben ik:  Jelle Heeregrave.

Mike Makarawung

Mijn naam is Mike Makarawung, 28 jaar oud en afgestudeerd aan Hogeschool Arnhem Nijmegen. Hier heb de studie Academie Lichamelijke Opvoeding gevolgd en mij gespecialiseerd in Sport & Exercise Nutrition, aansluitend hierop ben ik mij gaan verdiepen in Leefstijlcoaching.

Naast mijn trainingen bij FitCoach ben ik werkzaam als docent Lichamelijke Opvoeding in het voortgezet onderwijs. Tevens ben ik ook beweegcoach binnen meerdere zorginstellingen, kortom lekker bezig. 

Bij FitCoach verzorg ik de Small Group Trainingen en Personal Training voor diverse klanten en ik hoop jullie dan ook snel te mogen ontvangen!

Mitchel Daniel

Hallo ik ben Mitchel Daniel. Na 6 jaar aan topsport ( beachvolleybal) te hebben gedaan heb ik mijn sportopleiding CIOS afgerond. Momenteel volg ik de opleiding fysiotherapie aan de Hogeschool Utrecht. Bij FitCoach verzorg ik de Bootcamp en Boxing-Fit trainingen en geef ik Personal training. Een gezonde leefstijl is erg belangrijk en ik wil graag mensen stimuleren om fit, vitaal en gezond te blijven.

Mijn visie sluit aan bij de wetenschap waarbij de kwaliteit van bewegen boven kwantiteit gaat. Door op de juiste manier te bewegen creëer je een fitter, vitaler sterker lijf en verhoog je de kwaliteit van leven. 

Isa Rosmulder

Hi! Mijn naam is Isa en ik ben 24 jaar oud. Sport is altijd al mijn passie geweest. Toen ik 8 jaar oud was begon ik met turnen en groeide ik door tot een selectieniveau, waarbij een streng dieet, weinig rust en een extreme motivatie van essentieel belang was. Deze levensstijl verstoorde mijn geluk in het dagelijkse leven. Na veel andere sporten te hebben uitgeoefend ben ik zelf gaan fitnessen en heb ik kennis in voeding en training opgedaan. Ik heb geleerd dat beweging een positieve invloed heeft op je mentale gezondheid. Daarom is mijn doel als trainer dan ook om niet alleen effectieve en leuke trainingen neer te zetten, maar ook om je een voldaan maar vooral gelukkig gevoel te kunnen geven! 

Michel Heijnen

Na ruim 25 jaar corporate life heb ik het roer omgegooid en de beslissing genomen mensen persoonlijk te helpen om in beweging te komen. Beweging in de breedste zin van het woord, zowel fysiek als mentaal. Vaak is de wil er wel, maar ligt de uitdaging in het vinden van de juiste balans tussen werk en privé. Je wilt voldoende tijd Afbeelding met persoon, personAutomatisch gegenereerde beschrijvingbesteden aan je werk, je familie, je sociale leven en het sporten. Minstens zo belangrijk is een gezonde balans in het voedingspatroon. Met vallen en opstaan én met de juiste coaching heb ik zelf in de afgelopen jaren een weg gevonden naar die balans. Als uw coach help ik u graag ook die actieve en gebalanceerde leefstijl te vinden die het beste bij u past. Bijvoorbeeld na een zwangerschap, als u duurzaam fysiek en mentaal topfit wilt worden en blijven of als u (weer) lekker in uw vel wilt zitten na een burn-out.

Ik houdt ervan om ook actief te zijn als personal trainer . Ik probeer regelmatig nieuwe initiatieven op gebied van kracht-, conditionele workouts, mindfulness en healthy foods om mezelf te blijven inspireren en ontwikkelen op het gebied van sport en mindset. Het ultieme gevoel van leven. Verder ben ik een groot fan van krachttraining en gezonde levensstijl en superfood

Jilly

Mijn naam is Jilly, ik ben 25 jaar oud. Ik doe sinds 2014 aan krachttraining en ben in 2017 Nederlands kampioen bikini fitness geworden.

In eerste instantie ben ik begonnen met sporten vanwege een vertekend zelfbeeld. Ik weet als geen ander hoe het is om niet lekker in je vel te zitten. Fitness heeft mij enorm geholpen om sterker te worden op fysiek en mentaal gebied. 
Ruim 4 jaar geleden ben ik daarom ook gestart met een opleiding tot personal trainer en sindsdien ben ik ook werkzaam in de sportbranche.

 

" Mijn missie is om samen met jou een gezonde en duurzame levensstijl te creëren. Door middel van personal training gaan we jouw grenzen verleggen zodat we het beste in jou naar boven halen. " 

FitCoach in Bemmel is dé plek voor Personal Training en Small Group Training. Bij FitCoach ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefweek Fitness.

FitCoach behoudt haar kwaliteit door regelmatige bijscholing van onze trainers en is aangesloten bij :

 

 

 

 

 

 

Gratis Maand sporten bij FitCoach

Gratis Maand sporten bij FitCoach

Gratis Maand sporten bij FitCoach

klik hier

Personal Training

Personal Training

Personal Training

Meer informatie?

Small Group Training

Small Group Training

Sporten in kleine groepen

Lees meer

Bootcamp Training FitCoach

Bootcamp Training FitCoach

Lekker buiten sporten?

Meer informatie?

Persoonlijk Voedingsprogramma

Persoonlijk Voedingsprogramma

Persoonlijk Voedingsplan?

Meer informatie?

Paramedische Training

Paramedische Training

Trainen met een specialist ?

Meer informatie ?

12 weken Weightloss Programma

12 weken Weightloss Programma

Binnen 12 weken de beste versie van jezelf worden?

Klik hier

Online Trainingsprogramma

Online Trainingsprogramma

Ben je op afstand maar wil je toch lekker sporten? Volg dan ons Online Trainingsprogramma!

Meer informatie?

Bodyscan

Bodyscan

Meten = Weten

Meer informatie?

SMALL
GROUP
TRAINING

Start nu met Small Group Training bij FitCoach!

MEER INFORMATIE
Geplaatst op 2020-09-11

Corona Maatregelen

FitCoach staat voor gezondheid, jouw gezondheid.

Geplaatst op 2020-09-11

FitCoach on Tour

FitCoach staat voor gezondheid, jouw gezondheid. Ook in deze bizarre tijden v...

Geplaatst op 2019-11-19

FitCoach Voeding

Wil jij ook lekker,verantwoord eten met meer dan 800 heerlijke recepten, pers...