Leden ervaring

Wat vertellen onze leden ?

Ans ( 44 jaar ) : Ik kwam bij FitCoach omdat ik niet lekker in mijn vel zat, heb altijd gesport maar dit is de laatste periode er niet van gekomen.

Na een leuk persoonlijk gesprek met Jelle bracht hij met de energie terug om hiermee aan de slag te gaan. Na de eerste Bodyscan vond ik het gewicht wel erg confronterend maar ben er toch tegenaan gegaan.

Nu na 6 maanden ben ik al vele kilo’s afgevallen maar zit nu lekker in mijn vel, heb een goede balans gevonden in voeding en trainingen. Ik zou niet meer zonder kunnen !

 

Rob ( 35 jaar ) Na ruim een jaar trainen bij FitCoach vraag ik mij steeds vaker af wat ik die jaren ervoor in de sportschool gedaan heb. Ik ben net zoveel tijd kwijt als voorheen alleen de resultaten zijn verbluffend. De trainingen zijn zeer afwisselend, elke keer weer verrassend en dat maakt het voor mij elke keer weer een uitdaging. De combinatie van oefeningen uit de diverse sporten, gymnastiek en gewichtheffen maakt dat je allround sterker en sneller wordt met een beter uithoudingsvermogen. Ik loop op mijn handen en voeten, ik hang in de touwen, ik ren harder dan ooit en ik lift meer gewicht dan ik ooit gedaan heb. Het enige nadeel waar ik steeds tegenaan loop is dat ik dit 10 jaar eerder had willen ontdekken.

” Een absolute aanrader en ik zou zeggen geef het een kans en je zult versteld staan van je eigen mogelijkheden.” 

 

 

Marlijn ( 29 Jaar ) Mijn 90 dagen was begonnen als een soort van verrassing. Inmiddels ben ik zeer blij dat mijn omgeving me deze kans heeft geboden. Ik ben dankzij deze periode niet alleen afgevallen, maar heb veel meer winst behaalt. Mijn gehele gemoed toestand is verbeterd. Ik voel me nu super fit, ben uit een zwart gat gekomen en opgebloeid tot een krachtigere vrouw. Het programma is zo toegankelijk en maakt dat ik nu nog meer wil. Daarom heb ik besloten om er een periode achteraan te doen. Dankzij dit programma zijn vele zaken gemakkelijker geworden en eigenlijk helemaal niet zo moeilijk als dat ik altijd dacht. Het zien van mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden zijn de woorden waar ik mee afsluit.

Wat de coaches ook zeggen; don’t make excuses make results.

 

Lieke ( 31 jaar ) Ik ben lieke, 31 jaar en woon samen met mijn hondje Pip. Ik heb een grote passie voor mode, reizen en sporten. In mijn vrije tijd vind je mij veel in de sportschool of op de tennisbaan, maar ook een gezellig terrasje pakken met vrienden sla ik niet graag over! Ik heb in het verleden wel geprobeerd af te vallen. Ik heb bijvoorbeeld: shakes geprobeerd, koolhydraat arm en ook zelf een dieet bedacht om maar 3 keer per dag weinig te gaan eten. Eerste 2 weken lukte vaak wel maar langer dan een maand hield ik niet vol. En al helemaal als ik na een week zag dat er niks aan de weegschaal was veranderd, dan gooide ik al snel de handdoek in de ring. Ik ben mijn transformatie vorig jaar eind december begonnen. Ik kwam toen net terug van een 3 weekse rondreis door Amerika. Vlak voor mijn vakantie moest ik geopereerd worden, mijn chirurg adviseerde mij om te gaan afvallen omdat de waardes die ik had veel te hoog waren en niet paste bij een jonge meid van 31 jaar.  Ook  kwam ik er tijdens de vakantie achter dat ik geen enkele conditie meer had. Even een simpele heuvel omhoog lopen kostte mij erg veel moeite.  Als overmaat van de ramp kon ik op een gegeven moment ook niet meer in een maat 42/44 van de broeken van mijn favoriete winkels (Zara). Het kwam hard binnen maar ik wist wel: hier moet drastisch iets gaan veranderen. Ik speelde destijds 1 keer per week tennis. Via een vriend van de tennisclub hoorde ik er een goeie Personal Trainer zat, die naar jouw wensen een voedingsplan en aangepaste sportplan maakt. Dit trok natuurlijk erg mijn aandacht en ik vroeg direct na mijn vakantie een gratis intake gesprek aan. Ik kon erg snel op gesprek komen en de klik was er eigenlijk meteen al en ik wilde er voor de volle 100% voor gaan al was ik wel heel erg onzeker en nerveus. Ik kon meteen de week erop al beginnen.

 

GertJan : “Ik ga met onwijs veel plezier naar de training toe, en dat is voor mij geen vanzelfsprekendheid :)”​

Jelle weet zijn trainingen zo in te richten dat je hele lichaam sterker wordt. Hij heeft opvallend veel oog voor een correcte uitvoering van oefeningen. Eerst werk je aan de juiste houding en vanuit daar wordt de intensiteit opgebouwd. Dit zorgt er bij mij voor dat ik blessure vrij kan sporten en sterker word. Jelle motiveert je om hard te trainen, maar zorgt er ook voor dat dit gecontroleerd gaat binnen je eigen grenzen. De oefeningen zijn super afwisselend en je gebruikt verschillende materialen waar je gaandeweg steeds beter mee leert werken. Kortom, de trainingen van Jelle zijn van hoge kwaliteit. En daarnaast is het ook nog eens gezellig en is er ruimte om te lachen. Voorheen deed ik mee aan bootcamp trainingen in grote groepen, maar nu besef ik me dat ik daar regelmatig een slechte houding had waardoor een training veel minder effectief is en ik regelmatig blessures had. Ik raad iedereen aan om te gaan trainen bij FitCoach.

Judith  : “Ik zou iedereen aanraden om bij FitCoach te gaan trainen!”

Als je verantwoord en gezellig wil sporten ben je bij FitCoach aan het juiste adres. Jelle en Mike zijn goede trainers die goed luisteren en rekening houdt met ieder lichaam. Of je nou beginner bent of al zelf een sport beoefend en je daarnaast nog lekker buiten wil trainen. We werken vaak met een vaste groep en dat maakt de dynamiek erg leuk. Ik zou iedereen aanraden om bij FitCoach te gaan trainen!

 

 

Niek : “Een kundige trainer die ook nog eens heel prettig in de omgang is.” 

Jelle is een gedreven en enthousiaste trainer die je net even wat meer laat doen dan jezelf voor mogelijk had gehouden. Een kundige trainer die ook nog eens heel prettig in de omgang is. En ik kan het weten, heb al veel trainers zien komen en zien gaan maar hier blijf ik bij sporten. Een aanrader dus!

 

 

FitCoach in Duiven is dé plek voor Personal Training en Small Group Training. Bij FitCoach ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen.

Welk lidmaatschap past het beste bij jou?

Vul dan onderstaand formulier in en klik op verzenden. Binnen 1 werkdag nemen wij contact met je op voor een persoonlijk advies.

"*" geeft vereiste velden aan

Neem je iemand mee?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.