Leden ervaring

Wat vertellen onze leden ?

Monique (53 jaar): Mijn transitie reis met de begeleiding van Jelle begon in 2019. Ik wilde lijfelijk in balans komen na een vier jaar durende burn-out periode. Bovendien had ik door een hersenoperatie op zeer jonge leeftijd geleerd dat ik fysiek weinig tot niks kon. De drie foto’s die ik graag deel met jullie zijn voor mij exemplarisch. Ik ben gestart met de trainingen en merkte dat ik bewegen leuk vind. Jaren heb ik langs de zijlijn gestaan in mijn eigen leven tot ik besefte wat ik allemaal wel kon en hoe ik leuk het vind. Gewichtsverlies van –30kg was en is voor mij bijzaak. Ik ben mentaal en emotioneel een totaal ander persoon aan het worden. Ik zeg bewust worden want ik ervaar nog elke dag hoe ik verander. Ik reageer anders en mensen reageren ook anders op mij. Telkens een bijzondere ervaring. Dit proces gaat niet zonder tranen. Het raakt me vaak diep. Dit transitie proces vergt doorzettingsvermogen, vastberadenheid en support. Ik heb het gevoel dat ik, door samen met Jelle te trainen, opnieuw ben geboren.

FitCoach is voor mij de juiste plek omdat niet alleen ik maar ook Jelle met zijn FitCoach wil blijven leren en ontwikkelen. Dat is één van mijn drijfveren: willen blijven ontwikkelen, beter en sterken worden. Alles in balans krijgen: mentaal, fysiek en emotioneel. Ik ben met veel plezier een wandelend reclamebord voor FitCoach. Als je de intrinsieke motivatie en dedication hebt om je de doel te bereiken, heb je aan Jelle met z’n collega’s de perfecte metgezel!

_____________________________________________________________________________________

Rob ( 35 jaar ) Na ruim een jaar trainen bij FitCoach vraag ik mij steeds vaker af wat ik die jaren ervoor in de sportschool gedaan heb. Ik ben net zoveel tijd kwijt als voorheen alleen de resultaten zijn verbluffend. De trainingen zijn zeer afwisselend, elke keer weer verrassend en dat maakt het voor mij elke keer weer een uitdaging. De combinatie van oefeningen uit de diverse sporten, gymnastiek en gewichtheffen maakt dat je allround sterker en sneller wordt met een beter uithoudingsvermogen. Ik loop op mijn handen en voeten, ik hang in de touwen, ik ren harder dan ooit en ik lift meer gewicht dan ik ooit gedaan heb. Het enige nadeel waar ik steeds tegenaan loop is dat ik dit 10 jaar eerder had willen ontdekken.

” Een absolute aanrader en ik zou zeggen geef het een kans en je zult versteld staan van je eigen mogelijkheden.” 

_____________________________________________________________________________________

Rob (64 Jaar) :“Na jaren bij een “gewone” sportschool te hebben gesport brak de Coronapandemie uit en ben ik gestopt. Eind 2021 begon het toch weer te kriebelen. De lust om weer op dezelfde manier te sporten was mij echter vergaan. In een ouder wordend lichaam (ik ben 64) ontwikkel je toch wel wat lichamelijke kwaaltjes en ik had de behoefte om door gerichte training de gevolgen daarvan te beperken.

Dat doel is wat mij betreft bereikt! Vanaf dag 1 heeft Jelle mij geholpen beter te worden door gerichte training. Geen flauwekul, maar recht op het doel af. Daarnaast zeer afwisselend, want ik doe geen week hetzelfde. Dat houdt het leuk en fris en ik ga telkens met veel plezier, en met een hoge motivatie, trainen. En met resultaat.
” Trainen bij Fitcoach is een aanrader! ” 
_____________________________________________________________________________________
Lette : FitCoach is totaal niet te vergelijken met een standaard sportschool, waar iedereen massaal aan de gewichten hangt of zich uitleeft op een cardioapparaat. Helemaal niks mis mee natuurlijk, maar wil je effectief aan jouw persoonlijke doel werken en vind je dat massale niks, dan ben je hier aan het juiste adres. Voor mij persoonlijk vindt ik het concept van kleine groepen (max. 6 personen) of een op een heel erg fijn. Er is goede begeleiding van alle coaches en het woord zegt het al, je wordt gecoacht. Er is aandacht voor blessures en iedereen kan op zijn eigen niveau sporten en toch in groepsverband,  als je dat graag wil. Er is altijd een ontspannen sfeer, waarin je op een verantwoorde manier zeer effectief kan trainen. Want een sterk lichaam zorgt er ook voor dat je mentaal sterker bent.
Voor mij de ideale sportschool, ik zou niet anders meer willen.” 
_____________________________________________________________________________________
Marlijn ( 29 Jaar ) Mijn 90 dagen was begonnen als een soort van verrassing. Inmiddels ben ik zeer blij dat mijn omgeving me deze kans heeft geboden. Ik ben dankzij deze periode niet alleen afgevallen, maar heb veel meer winst behaalt. Mijn gehele gemoed toestand is verbeterd. Ik voel me nu super fit, ben uit een zwart gat gekomen en opgebloeid tot een krachtigere vrouw. Het programma is zo toegankelijk en maakt dat ik nu nog meer wil. Daarom heb ik besloten om er een periode achteraan te doen. Dankzij dit programma zijn vele zaken gemakkelijker geworden en eigenlijk helemaal niet zo moeilijk als dat ik altijd dacht. Het zien van mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden zijn de woorden waar ik mee afsluit…..Wat de coaches ook zeggen; don’t make excuses make results.
_____________________________________________________________________________________

Betty : Het fijne aan fitcoach vind ik dat het met goede begeleiding gaat! Ze motiveren je als het even niet lukt, staan voor je klaar met raad en daad. Heb je blessures dan wordt de oefening aangepast zodat je toch effect heb met de oefening maar dan even anders. Prettig personeel, in voor een lolletje en toch serieus.Hard werken met een voldaan en fit gevoel naar huis!

 

 

_____________________________________________________________________________________

Ans ( 44 jaar ) : Ik kwam bij FitCoach omdat ik niet lekker in mijn vel zat, heb altijd gesport maar dit is de laatste periode er niet van gekomen.

Na een leuk persoonlijk gesprek met Jelle bracht hij met de energie terug om hiermee aan de slag te gaan. Na de eerste Bodyscan vond ik het gewicht wel erg confronterend maar ben er toch tegenaan gegaan.

Nu na 6 maanden ben ik al vele kilo’s afgevallen maar zit nu lekker in mijn vel, heb een goede balans gevonden in voeding en trainingen. Ik zou niet meer zonder kunnen !

_____________________________________________________________________________________

Lieke ( 31 jaar ) Ik ben lieke, 31 jaar en woon samen met mijn hondje Pip. Ik heb een grote passie voor mode, reizen en sporten. In mijn vrije tijd vind je mij veel in de sportschool of op de tennisbaan, maar ook een gezellig terrasje pakken met vrienden sla ik niet graag over! Ik heb in het verleden wel geprobeerd af te vallen. Ik heb bijvoorbeeld: shakes geprobeerd, koolhydraat arm en ook zelf een dieet bedacht om maar 3 keer per dag weinig te gaan eten. Eerste 2 weken lukte vaak wel maar langer dan een maand hield ik niet vol. En al helemaal als ik na een week zag dat er niks aan de weegschaal was veranderd, dan gooide ik al snel de handdoek in de ring. Ik ben mijn transformatie vorig jaar eind december begonnen. Ik kwam toen net terug van een 3 weekse rondreis door Amerika. Vlak voor mijn vakantie moest ik geopereerd worden, mijn chirurg adviseerde mij om te gaan afvallen omdat de waardes die ik had veel te hoog waren en niet paste bij een jonge meid van 31 jaar.  Ook  kwam ik er tijdens de vakantie achter dat ik geen enkele conditie meer had. Even een simpele heuvel omhoog lopen kostte mij erg veel moeite.  Als overmaat van de ramp kon ik op een gegeven moment ook niet meer in een maat 42/44 van de broeken van mijn favoriete winkels (Zara). Het kwam hard binnen maar ik wist wel: hier moet drastisch iets gaan veranderen. Ik speelde destijds 1 keer per week tennis. Via een vriend van de tennisclub hoorde ik er een goeie Personal Trainer zat, die naar jouw wensen een voedingsplan en aangepaste sportplan maakt. Dit trok natuurlijk erg mijn aandacht en ik vroeg direct na mijn vakantie een gratis intake gesprek aan. Ik kon erg snel op gesprek komen en de klik was er eigenlijk meteen al en ik wilde er voor de volle 100% voor gaan al was ik wel heel erg onzeker en nerveus. Ik kon meteen de week erop al beginnen.

_____________________________________________________________________________________

GertJan : Jelle weet zijn trainingen zo in te richten dat je hele lichaam sterker wordt. Hij heeft opvallend veel oog voor een correcte uitvoering van oefeningen. Eerst werk je aan de juiste houding en vanuit daar wordt de intensiteit opgebouwd. Dit zorgt er bij mij voor dat ik blessure vrij kan sporten en sterker word. Jelle motiveert je om hard te trainen, maar zorgt er ook voor dat dit gecontroleerd gaat binnen je eigen grenzen. De oefeningen zijn super afwisselend en je gebruikt verschillende materialen waar je gaandeweg steeds beter mee leert werken. Kortom, de trainingen van Jelle zijn van hoge kwaliteit. En daarnaast is het ook nog eens gezellig en is er ruimte om te lachen. Voorheen deed ik mee aan bootcamp trainingen in grote groepen, maar nu besef ik me dat ik daar regelmatig een slechte houding had waardoor een training veel minder effectief is en ik regelmatig blessures had. Ik raad iedereen aan om te gaan trainen bij FitCoach.

“Ik ga met onwijs veel plezier naar de training toe, en dat is voor mij geen vanzelfsprekendheid.

_____________________________________________________________________________________

Judith  : Als je verantwoord en gezellig wil sporten ben je bij FitCoach aan het juiste adres. Jelle en Mike zijn goede trainers die goed luisteren en rekening houdt met ieder lichaam. Of je nou beginner bent of al zelf een sport beoefend en je daarnaast nog lekker buiten wil trainen. We werken vaak met een vaste groep en dat maakt de dynamiek erg leuk. Ik zou iedereen aanraden om bij FitCoach te gaan trainen!

 

“Ik zou iedereen aanraden om bij FitCoach te gaan trainen!”

_____________________________________________________________________________________

Niek : Jelle is een gedreven en enthousiaste trainer die je net even wat meer laat doen dan jezelf voor mogelijk had gehouden. Een kundige trainer die ook nog eens heel prettig in de omgang is. En ik kan het weten, heb al veel trainers zien komen en zien gaan maar hier blijf ik bij sporten. Een aanrader dus!

“Een kundige trainer die ook nog eens heel prettig in de omgang is.

 

Wil jij dit ook  ?  Meld je dan nu aan voor een gratis Proefles ! 

FitCoach in Duiven is dé plek voor Personal Training en Small Group Training. Bij FitCoach ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen.

Welk lidmaatschap past het beste bij jou?

Vul dan onderstaand formulier in en klik op verzenden. Binnen 1 werkdag nemen wij contact met je op voor een persoonlijk advies.

Vul dan onderstaande gegevens in zodat we je uiterlijk de eerstvolgende werkdag op om een afspraak in te plannen. Het gesprek kan ook ’s avonds of in het weekend plaatsvinden. Net wat jou het beste uitkomt.

"*" geeft vereiste velden aan

Neem je iemand mee?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.