Voedingsprogramma

Persoonlijk Voedingsplan

Wil jij ook lekker, verantwoord eten met meer dan 1500 heerlijke recepten, persoonlijke begeleiding van je eigen FitCoach ? Kies dan voor FitCoach Voeding door Vytal: De meest complete voedingsapp ooit !

Dankzij de voedingscoach van FitCoach en de Vytal app gaat het lukken om een gezonde leefstijl te krijgen. Wil jij afvallen, op gewicht blijven of aankomen? Danzij de Vytal app zie jij precies wat dagelijks op het menu staat. WIl je liever een ander gerecht eten? Met één druk op de knop zie je het.

De Vytal app is voor persoonlijk gebruik en jij hebt de keuze of je intensief, minder intensief of helemaal niet door onze FitCoach Personal Trainers begeleid wil worden. Je hoeft zelfs helemaal niet bij FitCoach te sporten om van de vele mogelijkheden van Vytal gebruik te maken.

Nieuwsgierig? Neem contact op voor meer informatie en start vandaag nog! Kosten slechts € 6,95 p/mnd.

Afvallen, aankomen en gezonder eten was nog nooit zo makkelijk. Met VYTAL maak je binnen enkele minuten automatisch een voedingsschema! Er is keuze uit maar liefst 1200 gerechten

  • Onze coach maakt in overleg met jou het plan om je gewicht te beheersen zoals jij dat wilt.
  • Dankzij de Vytal app krijg jij je dagelijkse voedingsplan.
  • Je kunt heel makkelijk zien hoe je menu/maaltijd bereid moet worden.
  • Je kunt via de app je boodschappenlijst inzien en zelfs via de app de boodschappen via de AH service thuis laten bezorgen.

Meld je hier aan ! (v.a. €9,95 per maand voor niet-leden en € 6,95 per maand voor FitCoach leden)

Welk lidmaatschap past het beste bij jou?

Vul dan onderstaand formulier in en klik op verzenden. Binnen 1 werkdag nemen wij contact met je op voor een persoonlijk advies.

Vul dan onderstaande gegevens in zodat we je uiterlijk de eerstvolgende werkdag op om een afspraak in te plannen. Het gesprek kan ook ’s avonds of in het weekend plaatsvinden. Net wat jou het beste uitkomt.

"*" geeft vereiste velden aan

Neem je iemand mee?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Chat openen
Kan ik je helpen ?
Hallo 👋
Hoe kunnen we je helpen?