Voedingsprogramma

Persoonlijk voedingsschema

Voorkom dat jij, net zoals 95% van de Nederlanders, weer terugvalt in je oude eetgewoonten.

Hoe voel jij je in jouw ideale lichaam? Wil je daarvoor afvallen en je richten op het verbranden van vet? Misschien wil je puur spiermassa opbouwen of hard gaan cutten om droger te worden? Of wellicht wil je er gewoon betere eetgewoonten aan overhouden en gezonder gaan leven?

Voeding ligt aan de basis van de vorming van je lichaam. Maar ligt de focus nou op calorieën, koolhydraten, vetten, of eiwitten? Richtlijnen lijken vaak tegenstrijdig en geven weinig duidelijkheid voor jou persoonlijk. Ieder lichaam uniek is en heeft een specifiek plan nodig. Een persoonlijk voedingsschema op maat is daarom vele malen effectiever en makkelijker vol te houden.

Waarom zou je een persoonlijk eetschema moeten hebben?

Effectieve voeding

Voeding is het belangrijkste onderdeel van de werking en gezondheid van het lichaam. Je bent letterlijk wat je eet. Voeding heeft dus een bepalende factor in het behalen van jouw fitness- en gezondheidsdoelen.

  Jarenlange ervaring

Voor goede voedingsgewoonten die bij jou passen heb je kennis nodig over jouw type lichaam en over voeding in het algemeen. Tegenwoordig is er een overvloed aan informatie te vinden in blogs, boeken, op televisie en menig vrienden groepen op Whatsapp. Naarmate je meer leest, wordt het eigenlijk steeds onduidelijker wat je precies moet doen. Daar zijn wij voor!

Voedingsschema op maat

Algemeen voedingsadvies heeft een kleine kans van slagen op een specifiek lichaam met specifieke doelen. Een voedingsschema op maat helpt jou om jouw doelen te bereiken op een manier die beter past bij jou als persoon en bij jouw lichaam. Allemaal binnen handbereik met de app.

 

 

Hoe gaan we aan
de slag?

  • Je vult eerst het intakeformulier in
  • Daarin we bepalen je doelen en je voorkeuren omtrent voeding
  • Vervolgens ontvang je jouw persoonlijke voedingsschema in de app
  • Daarin staan de heerlijke recepten + boodschappenlijst klaar
  • Jij gaat aan de slag en wij monitoren de voortgang
  • We zijn altijd bereikbaar via de app en sturen je aan waar nodig

Welk lidmaatschap past het beste bij jou?

Vul dan onderstaand formulier in en klik op verzenden. Binnen 1 werkdag nemen wij contact met je op voor een persoonlijk advies.

Vul dan onderstaande gegevens in zodat we je uiterlijk de eerstvolgende werkdag op om een afspraak in te plannen. Het gesprek kan ook ’s avonds of in het weekend plaatsvinden. Net wat jou het beste uitkomt.

"*" geeft vereiste velden aan

Neem je iemand mee?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.