Bedrijfsfitness

Sporten met korting

Uw werknemers zijn de motor van uw bedrijf. Hoe goed houdt u ze ‘up and running’? Bent u een bedrijf en wilt u meer weten over onze Vitaliteitsprogramma’s? Neem dan eens contact met ons op info@mijnfitcoach.com

Je weet waarschijnlijk al wel dat sporten goed voor je is. Je wordt er fit en vitaal van, je weerstand neemt toe en dat geeft weer een boost aan je algehele welbevinden. Maar misschien heb je nog niet de juiste sport kunnen vinden, of schrik je terug voor de kosten van een abonnement bij een sportschool. Of je hebt al lang een abonnement, maar je zou daar graag op besparen. In al die gevallen is het Nationaal Bedrijfsfitness Plan iets voor jou. Ontdek de voordelen van bedrijfsfitness voor jou als werknemer.

Bedrijfsfitness voor werkgevers

Elk bedrijf wil dat collega’s zich goed voelen. Zowel mentaal als fysiek en zowel thuis als op het werk. Vitale collega’s zijn effectiever en presteren beter. De resultaten laten er geen twijfel over bestaan: investeren in vitaliteit loont.

De kracht van bedrijfsfitness

Wij zijn ervan overtuigd dat bedrijfsfitness een verschil maakt. Wij weten ook zeker dat we samen heel veel collega’s gaan enthousiasmeren. Wij ervaren dit iedere dag opnieuw. We werken samen met Bedrijfsfitness Nederland. Een ervaren en vertrouwde partner binnen de fitnessbranche, die jouw bedrijf graag helpen bij het opstarten en promoten van bedrijfsfitness. Bovendien nemen ze je alle administratie uit handen.

Samen met jou zorgen we ervoor dat:

  • 25% van je collega’s gaat bedrijfsfitnessen;
  • 50% hiervan voor het eerst de sportschool binnenstapt;
  • het 100% zeker is dat bedrijfsfitness voor jouw organisatie mogelijk is.

Hoe komen we tot dit succes?

Samen bepalen we hoe groot het financiële voordeel is voor medewerkers. De korting ontstaat door belastingvoordeel, een werkgeversbijdrage, of een combinatie van beide.

Dit zijn de cijfers
Medewerkers die sporten, verzuimen jaarlijks gemiddeld 6 dagen minder. 1 dag verzuim kost een werkgever rond de 200 tot 400 euro. Investeren in vitaliteit loont direct!

De diensten van Bedrijfsfitness Nederland zijn volledig kosteloos voor jouw organisatie. Eventueel vitaliteitsbudget komt direct ten goede aan jouw werknemers en de resultaten die jij met bedrijfsfitness voor ogen hebt.

Klik hier voor meer informatie of een vrijblijvende kennismakingsafspraak inplannen >>>

FitCoach in Duiven is dé plek voor Personal Training en Small Group Training. Bij FitCoach ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefweek Fitness.

Welk lidmaatschap past het beste bij jou?

Vul dan onderstaand formulier in en klik op verzenden. Binnen 1 werkdag nemen wij contact met je op voor een persoonlijk advies.

Vul dan onderstaande gegevens in zodat we je uiterlijk de eerstvolgende werkdag op om een afspraak in te plannen. Het gesprek kan ook ’s avonds of in het weekend plaatsvinden. Net wat jou het beste uitkomt.

"*" geeft vereiste velden aan

Neem je iemand mee?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.