Sporten met korting

Je weet waarschijnlijk al wel dat sporten goed voor je is. Je wordt er fit en vitaal van, je weerstand neemt toe en dat geeft weer een boost aan je algehele welbevinden. Maar misschien heb je nog niet de juiste sport kunnen vinden, of schrik je terug voor de kosten van een abonnement bij een sportschool. Of je hebt al lang een abonnement, maar je zou daar graag op besparen. In al die gevallen is het Nationaal Bedrijfsfitness Plan iets voor jou. Ontdek de voordelen van bedrijfsfitness voor jou als werknemer.

Bedrijfsfitness voor werkgevers

Elk bedrijf wil dat collega’s zich goed voelen. Zowel mentaal als fysiek en zowel thuis als op het werk. Vitale collega’s zijn effectiever en presteren beter. De resultaten laten er geen twijfel over bestaan: investeren in vitaliteit loont.

De kracht van bedrijfsfitness

Wij zijn ervan overtuigd dat bedrijfsfitness een verschil maakt. Wij weten ook zeker dat we samen heel veel collega’s gaan enthousiasmeren. Wij ervaren dit iedere dag opnieuw. We werken samen met Bedrijfsfitness Nederland. Een ervaren en vertrouwde partner binnen de fitnessbranche, die jouw bedrijf graag helpen bij het opstarten en promoten van bedrijfsfitness. Bovendien nemen ze je alle administratie uit handen.

Samen met jou zorgen we ervoor dat:

  • 25% van je collega’s gaat bedrijfsfitnessen;
  • 50% hiervan voor het eerst de sportschool binnenstapt;
  • het 100% zeker is dat bedrijfsfitness voor jouw organisatie mogelijk is.

Hoe komen we tot dit succes?

Samen bepalen we hoe groot het financiële voordeel is voor medewerkers. De korting ontstaat door belastingvoordeel, een werkgeversbijdrage, of een combinatie van beide.

Dit zijn de cijfers
Medewerkers die sporten, verzuimen jaarlijks gemiddeld 6 dagen minder. 1 dag verzuim kost een werkgever rond de 200 tot 400 euro. Investeren in vitaliteit loont direct!


De diensten van Bedrijfsfitness Nederland zijn volledig kosteloos voor jouw organisatie. Eventueel vitaliteitsbudget komt direct ten goede aan jouw werknemers en de resultaten die jij met bedrijfsfitness voor ogen hebt.

Meer informatie of een vrijblijvende kennismakingsafspraak inplannen ? klik dan hier 

Contact

MijnFitCoach
Remigiusplein 13D
6921 BL Duiven


EET als een atleet

EET als een atleet

Geplaatst op: 2019-12-15

In de lezing “ EET als een atleet “ vertelt Titia ( voedingsexpert van o.a de Team Sunweb Wielerploeg en beweegexpert) alle praktische informatie over voeding. Ze neemt je mee in de wereld van “s...

Lees meer Meer nieuws
Ga je binnenkort op ski vakantie ?

Ga je binnenkort op ski vakantie ?

Geplaatst op: 2018-08-03

Ga dan goed voorbereid op vakantie en zorg dat je helemaal Ski Fit bent !  Train met ons mee in een van de groepslessen zodat alle spieren aan bod komen.

Lees meer Meer nieuws