Personal training

Personal training, haal het beste uit jezelf met je eigen FitCoach

Met personal training van Fitcoach haal je het beste uit jezelf. Je traint één op één met jouw eigen personal trainer die jou persoonlijk heel goed kent. Je personal trainer weet wat jij kan, wat je wilt en motiveert en stimuleert je om elke keer weer nét dat stapje extra te zetten. Zo is elke seconde training doelgericht en zeer effectief.

Meld je nu aan!

Waarom kies je voor personal training van FitCoach?

  • individueel trainingsprogramma op maat
  • monitoring van vorderingen met InBody Bodyscan
  • motiverende training en coaching door je eigen FitCoach
  • minimale tijd, maximaal resultaat
  • inclusief persoonlijk voedingsplan

" Elke seconde training is doelgericht en zeer effectief " 

Wat is de persoonlijke aanpak van PT bij FitCoach?
Bij FitCoach houden we van persoonlijk. Daarom leren we jou graag beter kennen. Dan kunnen we samen een aanpak bepalen en kijken of personal training (PT) voor jou de beste aanpak is. Ook kun je PT heel goed combineren met onze Small group trainingen of Bootcamp.

Samen trainen? Motiveer elkaar met duo personal training
Wil je personal training, maar dan wel samen met je partner, vriend (in), broer of zus? Kies dan voor duo personal training. Dan word je niet alleen uitgedaagd door je personal trainer, maar kun je elkaar ook nog eens extra motiveren. Duo personal training is plezier voor twee, dubbel zo leuk en effectief en nét iets voordeliger.

Wat kost een personal trainer?
Mensen vragen ons vaak: wat kost een personal trainer voor fitness? De kosten van een personal trainer van FitCoach hangen af van jouw wensen, doelen en trainingsintensiteit. Daarom kunnen wij deze vraag niet zomaar beantwoorden. Wij graag eerst met jou persoonlijk in gesprek. En dan kunnen wij je precies vertellen wat voor jou de kosten van personal training zijn.

Voor wie is personal training van FitCoach ?
Hoe oud of jong je ook bent en wat je doelen ook zijn, FitCoach verzorgt personal trainingen voor iedereen. De exclusieve persoonlijke aanpak in onze fitnesscentra in Duiven trekt sporters uit de verre omgeving. Mensen uit onder meer Arnhem, Westervoort, Zevenaar Nijmegen en Huissen komen naar FitCoach voor Personal training.

Ja, ik wil kennismaken met personal training van FitCoach!

FitCoach in Duiven is dé plek voor Personal Training en Small Group Training. Bij FitCoach ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefweek Fitness.

Welk lidmaatschap past het beste bij jou?

Vul dan onderstaand formulier in en klik op verzenden. Binnen 1 werkdag nemen wij contact met je op voor een persoonlijk advies.

Vul dan onderstaande gegevens in zodat we je uiterlijk de eerstvolgende werkdag op om een afspraak in te plannen. Het gesprek kan ook ’s avonds of in het weekend plaatsvinden. Net wat jou het beste uitkomt.

"*" geeft vereiste velden aan

Neem je iemand mee?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.