HitZone

HitZone

HitZone is de nieuwste en meest persoonlijke HIT ( High Intensity Training) die je kan voorstellen. Train met live hartslagmeting en creëer een ultieme trainingservaring, die je een beter resultaat en een feel good gevoel geeft. 

Door de combinatie van cardiovasculaire training met gewichten en eigen lichaam creëren we de ultieme uitdaging voor elke type sporter. Van beginner tot "top" sporters zorgt voor de ultieme persoonlijke prestatie tijdens de workout. Hierbij maken we gebruik van de wetenschappelijk gevalideerde, nauwkeurige hartslagtechnologie van Polar.

 

 

 

Praktische tips voor deze HitZone Workout:

  • Eet niet te zwaar voor de les
  • Draag comfortabele en ademende sportkleding
  • Informeer ons a.u.b. vooraf over blessures of lichamelijke condities (ook zwangerschappen!)
  • Zorg dat je tien minuten voor de les aanwezig bent en je hartslag meter om hebt. ( evt. zijn er hartslagmeters die je kan lenen )
  • Neem een handdoek en bidon mee

FitCoach in Duiven is dé plek voor Personal Training en Small Group Training. Bij FitCoach ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefweek Fitness.

Welk lidmaatschap past het beste bij jou?

Vul dan onderstaand formulier in en klik op verzenden. Binnen 1 werkdag nemen wij contact met je op voor een persoonlijk advies.

Vul dan onderstaande gegevens in zodat we je uiterlijk de eerstvolgende werkdag op om een afspraak in te plannen. Het gesprek kan ook ’s avonds of in het weekend plaatsvinden. Net wat jou het beste uitkomt.

"*" geeft vereiste velden aan

Neem je iemand mee?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.