Kennismaken


Wil je kennismaken met jouw personal trainer? Of ben je benieuwd hoe wij jou kunnen helpen? Dat kan! En het kost je niks. Vul je gegevens in en we bellen je binnen 2 werkdagen om jouw gratis proefles te bevestigen en in te plannen.

Vul hier je keuze in........

Naam(Vereist)
Welke soort proefles kies je ?
Welke dag heeft je voorkeur ?

Wil je liever eerst kijken wat je mogelijkheden zijn ? Maak dan kennis middels een vrijblijvend Gratis Kennismakingsgesprek.

In een gesprek van een halfuur nemen wij de volgende punten door:

  • Wat je wilt bereiken
  • Rondleiding door de Personal Training Studio
  • Wat de uitdagingen zijn die je in de weg staan
  • Hoe je het beste naar je doel toe kan werken
  • Je medische en sportieve achtergrond
  • Welk programma het beste bij past

 

Wat zeggen leden over ons :

Sophie: "Ook ik had moeite met die eerste stap te zetten. Maar ik ben zo blij dat ik gewoon een kennismakingsgesprek heb aangevraagd en me heb ingeschreven voor de 60 dagen FitCoach Challenge.  Dat had ik veel eerder moeten doen! Ik voel ik me nu echt goed in mijn vel en heb energie op overschot!."

⭐⭐⭐⭐ (4/5)

Bram : Dankzij Fitcoach voel ik me weer heel goed. Dankzij de motiverende trainers en de verschillende trainingen wordt het zeker niet saai!"

- Bram (34 jaar)

⭐⭐⭐⭐ (4/5)

"Het speciale kenmerk van Fitcoach is de familiesfeer. Hier kent men elkaar en nemen de coaches veel tijd voor je. Daardoor ben je veel gemotiveerder en niet alleen een lidnummer."

- Lieske (27 jaar)

⭐⭐⭐⭐ (4/5)

Welk lidmaatschap past het beste bij jou?

Vul dan onderstaand formulier in en klik op verzenden. Binnen 1 werkdag nemen wij contact met je op voor een persoonlijk advies.

Vul dan onderstaande gegevens in zodat we je uiterlijk de eerstvolgende werkdag op om een afspraak in te plannen. Het gesprek kan ook ’s avonds of in het weekend plaatsvinden. Net wat jou het beste uitkomt.

"*" geeft vereiste velden aan

Neem je iemand mee?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Chat openen
Kan ik je helpen ?
Hallo 👋
Hoe kunnen we je helpen?