Welkom bij FitCoach

Bij FitCoach doen we alles vanuit de persoonlijke benadering. Zo vinden wij het belangrijk dat u zich bij ons “thuis” voelt. De fitness studio is kleinschalig, sfeervol en heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Op verschillende manier zullen wij met u uw doelstellingen proberen te realiseren. Denk hierbij aan persoonlijke coaching, voedingsprogramma’s, workshops en online ondersteuning.

   

FitCoach is meer dan alleen Fitness. Zo vinden wij voeding net zo belangrijk als bewegen. Met het volgen van een gezonde lifestyle zult u merken dat opgestelde doelen sneller en effectiever gerealiseerd zullen worden. Voeding speelt daar een essentiële rol in. Samen met u maken wij een analyse van u voedingspatroon om reële doelstellingen op te stellen.

     

Daarbij heeft FitCoach een eigen online fitness platform. Iedereen die sport bij FitCoach krijgt een gratis App account. Met je eigen account kan je je voortgang bijhouden, voeding en trainingsschema bijhouden, Online Groepslessen volgen, Meditatie doen en natuurlijk ook inschrijven voor alle trainingen en uitdagingen.

    

 

 

 

Zelf een proefles proberen bij FitCoach ? Vul dan hier je onderstaande gegevens in.

Vul hier je keuze in........

Naam(Vereist)
Welke soort proefles kies je ?
Welke dag heeft je voorkeur ?

 

Wil je liever eerst kijken wat je mogelijkheden zijn ?

Maak dan kennis middels een vrijblijvend Gratis Kennismakingsgesprek.

In een gesprek van een halfuur nemen wij de volgende punten door:

  • Wat je wilt bereiken
  • Rondleiding door de Personal Training Studio
  • Wat de uitdagingen zijn die je in de weg staan
  • Hoe je het beste naar je doel toe kan werken
  • Je medische en sportieve achtergrond
  • Welk programma het beste bij past

Welk lidmaatschap past het beste bij jou?

Vul dan onderstaand formulier in en klik op verzenden. Binnen 1 werkdag nemen wij contact met je op voor een persoonlijk advies.

Vul dan onderstaande gegevens in zodat we je uiterlijk de eerstvolgende werkdag op om een afspraak in te plannen. Het gesprek kan ook ’s avonds of in het weekend plaatsvinden. Net wat jou het beste uitkomt.

"*" geeft vereiste velden aan

Neem je iemand mee?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.