Over FitCoach

FitCoach Personal Training bestaat sinds 2012 en heeft sindsdien vele mensen weten te motiveren en inspireren om meer te gaan bewegen, de juiste voeding te nuttigen en een duurzame leefstijl op te bouwen. Onze persoonlijke benadering is de kracht van FitCoach Personal Training. Het sporten op individuele basis en/of in kleine groepen. Dit geeft persoonlijke aandacht en intresse, extra individuele coaching en motivatie. Naast een breed aanbod in diverse soorten trainingen maakt dit het tevens voor elke budget mogelijk. Daarnaast word je tijdens het sporten altijd begeleid door een gecertificeerde personal trainer die kennis heeft van blessures en medische aandoeningen. Zo wordt er altijd een op maat gemaakte training voor jou aangeboden ongeacht of je een-op-een traint of in een groep. Bij FitCoach Personal Training kan iedereen terecht, sportief of niet sportief, veel of weinig sport, fit of niet bent. De trainers weten altijd variëteit in de oefeningen te stoppen zodat het nooit saai, gemakkelijk of te zwaar wordt. ​

Wil jij meer weten over wie FitCoach Personal Training is? Klik dan hier op onze team pagina.


FitCoach Personal Training staat voor :

Samen met jou doelgericht werken aan een duurzame gezonde leefstijl op sportief gebied! Ieder persoon is anders en heeft zijn/haar eigen achtergrond, leefstijl en doelstellingen. Middels jouw eigen Personal Coach werken we naar jouw doel toe. Met de uitdagende en doelgerichte trainingen en voedingsplan op maat ook je trainingsprogramma op maat. Een goede onderlinge sfeer en communicatie tussen de Personal Trainer en de deelnemers vormt een belangrijk onderdeel van onze trainingsaanpak. Graag delen wij onze kennis en vaardigheden met jou. Team FitCoach  ziet het als een uitdaging om jou  bewust te maken  middels een verantwoorde en professionele aanpak. Je gaat ervaren wat training, voeding en coaching teweeg kan brengen voor body & mind. Naast het gezondheidsaspect is het erg belangrijk om gedragsverandering te stimuleren. Door een intensieve samenwerking in combinatie met de juiste coaching motiveren wij jou om samen alles op alles te zetten om naar jouw gewenste doel toe te werken, te behalen en te behouden op een verantwoorde manier.

MISSIE

Samen werken naar een Fit en Gezond leven.

  ✔ Verantwoord afslanken of op gewicht komen
  ✔ Leefstijl veranderen
  Zelfvertrouwen vergroten
  ✔ Conditie op peil brengen of behouden
  Werken aan jouw kracht en lichaamshouding
   Ontspanning en stressmanagement
   Resultaatgericht werken 
  ✔ Plezier in het sporten
  Stok achter de deur

 


VISIE

✔ Plezier
✔ Kwaliteit
 Motiveren en inspireren
 Persoonlijke aandacht
 Deskundig en eerlijk advies
✔ Respectvolle benadering  

 Duurzaam resultaat 
 Ontspanning tijdens inspanning
 Ondersteuning op diverse vlakken

De kwaliteit kunnen we waarborgen door regelmatige bijscholing van onze trainers en is aangesloten bij :

Welk lidmaatschap past het beste bij jou?

Vul dan onderstaand formulier in en klik op verzenden. Binnen 1 werkdag nemen wij contact met je op voor een persoonlijk advies.

Vul dan onderstaande gegevens in zodat we je uiterlijk de eerstvolgende werkdag op om een afspraak in te plannen. Het gesprek kan ook ’s avonds of in het weekend plaatsvinden. Net wat jou het beste uitkomt.

"*" geeft vereiste velden aan

Neem je iemand mee?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.