Zoek

Club Nieuws 25 september

FitCoach Club Nieuws : 25 September

In deze onzekere tijd is het belangrijk om fysiek én mentaal fit te blijven. Bij FitCoach krijg je alles onder één dak voor het maximale resultaat. Haal alles uit je training en geniet maximaal van alle type trainingen.

Maak je sportmaatje lid en krijg één maand cadeau*


FitCoach is meer dan een sportclub. Het is de plek waar we samenkomen om te trainen, ontspannen en werken. Kom nog even lekker bij na je workout, bekijk dan je resulutaten of neem een lekkere kop koffie bij “De buren”.

 

 

 

 

Vanaf 1 oktober hebben we de volgende uitdaging voor je klaar staan,

FitCoach 12 weken challenge.

Deze 12 weken challenge is voor iedereen te volgen gezien het trainingsdoel voor iedereen verschillend is. Middels 2x per week training, een wekelijkse thuis training, persoonlijk voedingsplan en wekelijkse coaching gaan we gezamenlijk dit doel bereiken. Informatie en aanmelding hiervoor die je eenvoudig per email naar events@mijnfitcoach.com ( er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar maar VOL=VOL )

 

 

 

 

 

Om juist het gevoel te krijgen en het maximale uit je training te behalen hebben we de materialen verder uitgebreid. Loopbanden, Airbike, Zandzakken, SlamBalls etc etc geven je deze extra uitdagingen tijdens de wekelijkse work-outs. Verder is er qua veiligheid een AED gekomen en zijn de trainingen verder uitgebreid met o.a. HitZone. Lees hierover meer via (https://www.mijnfitcoach.com/aanbod/hitzone ).

 

Verder vragen we ook dit jaar weer om jullie enthousiasme en steun tijdens de Dutch Fitness Award 2022. Vanaf begin oktober kan je middels je stem ook kans maken op leuke prijzen (vakantie, scooter etc ) Meer informatie en de stemlink ontvang je natuurlijk snel !

 

 

 

 

 

Save The Date : Vrijdag 4 november zet deze vast in je agenda !

Waarom dan ? We zullen deze avond een geweldige MasterClass gaan organiseren waar je de komende 20 jaar plezier van zult beleven. Meer informatie volgt spoedig maar hou deze datum dus maar vast vrij in je agenda !

 

Social Media :

Ook op Social media zijn we actief met nieuwe informatie, volg je ons al ?

 

 

 

Welk lidmaatschap past het beste bij jou?

Vul dan onderstaand formulier in en klik op verzenden. Binnen 1 werkdag nemen wij contact met je op voor een persoonlijk advies.

Vul dan onderstaande gegevens in zodat we je uiterlijk de eerstvolgende werkdag op om een afspraak in te plannen. Het gesprek kan ook ’s avonds of in het weekend plaatsvinden. Net wat jou het beste uitkomt.

"*" geeft vereiste velden aan

Neem je iemand mee?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.