Online Training

Online Personal Training

 

Wil jij graag gezonder, fitter en sterker worden? Maar weet je nog niet precies hoe je dit moet aanpakken? Dan kan online personal training en begeleiding via FitCoach Personal Training uitkomst bieden!

Wij helpen jou met al je vragen op het gebied van gezondheid, supplementen, voeding en fitness en motiveren jou bij het bereiken van je persoonlijke doelen.

 

 

Het maakt niet uit wat jouw exacte doel is, want de online personal training van FitCoach Personal Training wordt compleet afgestemd op jouw wensen en behoeften. Wil jij?

  • Gezonder worden?
  • Fitter worden?
  • Sterker worden?
  • Afvallen en slanker worden?
  • Spiermassa opbouwen?

 

Dan is online personal training en begeleiding zeker wat voor jou!

Online personal training en begeleiding

Online personal training is geschikt voor iedereen, ongeacht op welk niveau je op dit moment actief bent. Dus zowel de beginnende sporter als de ervaren krachtsporter kan bij ons terecht voor persoonlijk advies op maat.

Jouw resultaat staat voor ons centraal! Het voordeel van online personal training is dat het laagdrempelig en betaalbaar is. Geen dure uurtarieven en zelf sporten in je eigen vertrouwde omgeving op de momenten dat het jou uitkomt!

Onze persoonlijke trainingsprogramma’s onderscheiden zich door:

  • Gevarieerd aanbod van Persoonlijke Trainingsprogramma's en Online Groepslessen.
  • Begeleiding afgestemd op jouw persoonlijke behoeften
  • Advies door gecertificeerde trainings- en voedingsspecialist
  • Geen langlopende abonnementen
  • Mogelijkheid om 24/7 vragen te stellen

Benieuwd naar de mogelijkheden? Hieronder zie je wat wij aanbieden voor persoonlijk trainings- en voedingsadvies.

online voedingsschemaEen persoonlijk voedingsschema

Een persoonlijk voedingsschema helpt jou bij het volhouden van het juiste eetpatroon of dieet. Dit eetschema wordt helemaal afgestemd op jouw persoonlijke situatie. We houden rekening met jouw doelen, huidige eetpatroon, lichaamssamenstelling en mogelijkheden.

Meer informatie over jouw persoonlijke voedingsschema

 

 

online fitness schemaEen persoonlijk Trainingsschema

Een persoonlijk trainingsschema is ideaal wanneer je niet precies weet hoe je een goede workout samenstelt. Onze Trainingschema's op maat worden helemaal afgestemd op jouw doelen, niveau,  sportsituatie en lichamelijke klachten en mogelijkheden.

 

Contact

MijnFitCoach
Remigiusplein 13D
6921 BL Duiven


FitCoach on Tour

FitCoach on Tour

Geplaatst op: 2020-03-22

FitCoach staat voor gezondheid, jouw gezondheid. Ook in deze bizarre tijden van crisis. Sporten en bewegen helpt volgens artsen om het lichaam te wapenen tegen het coronavirus. Maar is het wel verantwo...

Lees meer Meer nieuws
Online Training

Online Training

Geplaatst op: 2020-03-18

Online Personal Training   Wil jij graag gezonder, fitter en sterker worden? Maar weet je nog niet precies hoe je dit moet aanpakken? Dan kan online personal training en begeleiding via FitCoa...

Lees meer Meer nieuws